![]() |
Beykoz Kebabı |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Beykoz KebabıBeykoz Kebabı 6 kişilik Malzeme: 1 kg kuşbaşı kuzu eti 100 gr tereyağ 2 çorba kaşığı sıvı yağ 2 adet soğan 2 diş sarımsak 1 tatlı kaşığı salça 5 adet domates 5 adet iri kemer patlıcan 3 adet sivri biber 8 adet kültür mantarı Tuz, karabiber 2 adet kesme şeker 4 dal taze kekik 4 dal taze biberiye 1 su bardağı pilavlık pirinç 1 tablet et bulyon su Tuz Tarifi Soğanlar, 3 adet domates ve sarımsakları soyup zar şeklinde doğrayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ocaktan alın, demlenmeye bırakın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pişirmiş olduğunuz etli karışımı patlıcanların ortasına yerleştirip patlıcanların karşılıklı kenarlarını üst üste getirerek üzerini kapatın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________
Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|