|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| ilköğretim, matematik, puanları, taban, tavan, öğretmenliği |
İlköğretim Matematik Öğretmenliği Taban ve Tavan Puanları |
|
|
#1 |
|
Şengül Şirin
|
İlköğretim Matematik Öğretmenliği Taban ve Tavan PuanlarıÜniversitelerin İlköğretim Matematik Öğretmenliği Puanları
İlköğretim Matematik Öğretmenliği bölümü hakkında aşağıda verilen puanlar 2009 daki verilerden yararlanarak 2010 sınav sistemine göre çevrilmiş taban puanlarıdır İlköğretim Matematik Öğretmenliği seçecek öğrenciler bu verilere bakarak daha geniş bilgiye sahip olabilirler Ancak İlköğretim Matematik Öğretmenliği bölümü hakkında en sağlıklı bilgileri ÖSYM tarafından yayınlanacak Tercih Kılavuzu’nu bekleyerek bulabilirsiniz![]() 2010 İlköğretim Matematik Öğretmenliği Taban Puanları Üniversite Fakülte Program Açıklama Taban Puan ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği 504 390HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği 496 390MARMARA ÜNİVERSİTESİ Atatürk Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği 492 623GAZİ ÜNİVERSİTESİ Gazi Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği 483 765İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ Hasan Ali Yücel Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği 483 060DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ Buca Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği 475 556ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği 471 225ANADOLU ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği 468 647ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği 460 994SELÇUK ÜNİVERSİTESİ Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği 460 340MERSİN ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği 456 187MALTEPE ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği (Burslu) 454 276KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği 453 973ERCİYES ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği 453 925ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği 453 862PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği 452 980BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ Necatibey Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği 451 025ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği 448 675BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği (%50 Burslu) 446 001SAKARYA ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği 445 378DİCLE ÜNİVERSİTESİ Ziya Gökalp Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği 443 355MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği 441 264UŞAK ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği 439 635GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ Gaziantep Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği 438 960KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Fatih Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği 438 407MARMARA ÜNİVERSİTESİ Atatürk Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği (İkinci Öğretim) 437 693AMASYA ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği 436 913ZİRVE ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği (Burslu) 436 644 DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ Buca Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği (İkinci Öğretim) 435 891İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği 435 690AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği 435 051GAZİ ÜNİVERSİTESİ Gazi Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği (İkinci Öğretim) 433 922CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği 433 611ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği (İkinci Öğretim) 430 511AKSARAY ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği 429 236KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği 428 988KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği 428 706PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği (İkinci Öğretim) 427 100ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği 426 643FIRAT ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği 425 153SELÇUK ÜNİVERSİTESİ Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği (İkinci Öğretim) 423 795ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği 423 689KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği (İkinci Öğretim) 423 255YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği 422 991BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ Necatibey Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği (İkinci Öğretim) 421 374RİZE ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği 421 230ERCİYES ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği (İkinci Öğretim) 419 433ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği (İkinci Öğretim) 419 207ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği (İkinci Öğretim) 416 812ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği 416 280UŞAK ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği (İkinci Öğretim) 412 976SAKARYA ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği (İkinci Öğretim) 412 100AMASYA ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği (İkinci Öğretim) 412 029CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği (İkinci Öğretim) 411 570SİİRT ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği 410 139KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Fatih Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği (İkinci Öğretim) 408 592BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği (%25 Burslu) 407 242İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği (İkinci Öğretim) 406 283DİCLE ÜNİVERSİTESİ Ziya Gökalp Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği (İkinci Öğretim) 405 471FIRAT ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği (İkinci Öğretim) 399 471ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği (İkinci Öğretim) 398 966MUŞ ALPARSLAN ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği 397 599ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği (İkinci Öğretim) 395 967MALTEPE ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği (Üstün Başarı Bursu) 395 872AĞRI İBRAHİM ÇEÇEN ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği 393 195RİZE ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği (İkinci Öğretim) 392 414DOĞU AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği (Burslu) 391 206ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği (İkinci Öğretim) 388 004SİİRT ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği (İkinci Öğretim) 378 239MALTEPE ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği (%50 Burslu) 297 017BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği 266 360MALTEPE ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği 253 130ZİRVE ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği 218 432DOĞU AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği 180 000YAKIN DOĞU ÜNİVERSİTESİ Atatürk Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği 180 000
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|