|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
2010, bölümü, harita, mühendisliği, puanları, puanları or üniversitelerin, taban, yılı |
![]() |
Harita Mühendisliği Bölümü 2010 Yılı Taban Puanları/Üniversitelerin Harita Mühendisliği Bölümü Puanları |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Harita Mühendisliği Bölümü 2010 Yılı Taban Puanları/Üniversitelerin Harita Mühendisliği Bölümü PuanlarıÜniversitelerin Harita Mühendisliği Bölümü Puanları Harita Mühendisliği bölümü hakkında aşağıda verilen puanlar 2009 daki verilerden yararlanarak 2010 sınav sistemine göre çevrilmiş taban puanlarıdır ![]() ![]() ![]() Harita Mühendisliği Bölümü 2010 Yılı Taban Puanları Üniversite Fakülte Program Açıklama Taban Puan YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ İnşaat Fakültesi Harita Mühendisliği 419 ![]() KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Harita Mühendisliği 405 ![]() YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ İnşaat Fakültesi Harita Mühendisliği (İkinci Öğretim) 398 ![]() SELÇUK ÜNİVERSİTESİ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Harita Mühendisliği 376 ![]() KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Harita Mühendisliği 376 ![]() ERCİYES ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Harita Mühendisliği 373 ![]() ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Harita Mühendisliği 370 ![]() AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Harita Mühendisliği 364 ![]() KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Harita Mühendisliği (İkinci Öğretim) 350 ![]() SELÇUK ÜNİVERSİTESİ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Harita Mühendisliği (İkinci Öğretim) 341 ![]() ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Harita Mühendisliği (İkinci Öğretim) 337 ![]() ERCİYES ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Harita Mühendisliği (İkinci Öğretim) 336 ![]() AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Harita Mühendisliği (İkinci Öğretim) 336 ![]()
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|