|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
alamadım, çok, diploma, diyorsanız, haber, okul, okuyup, sevindirici, tecrübem |
![]() |
Çok Tecrübem Var Ama Okul Okuyup Diploma Alamadım Diyorsanız Işte Size Sevindirici Bir Haber... |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Çok Tecrübem Var Ama Okul Okuyup Diploma Alamadım Diyorsanız Işte Size Sevindirici Bir Haber...Hayat Üniversitesi' Çok tecrübem var ama okul okuyup diploma alamadım diyorsanız işte size sevindirici bir haber ![]() ![]() ![]() Sakarya Üniversitesi (SAÜ) tarafından yaklaşık 6 ay önce başlatılan proje tamamlandı ![]() ![]() SAÜ, üniversiteye gidemeyip üniversite mezunu olmayı hayal edenlere dünyada benzeri bulunmayan bir yükseköğretim modeli hazırladı ![]() ![]() ![]() Tecrübeler üniversite tarafından ölçülecek Yeni yükseköğretim projesi ile kendi alanında bilgi ve beceriye sahip olan insanlar yaşı kaç olursa olsun, hiç okula gitmemiş bile olsa ön lisans, lisans diploması alabilecek ![]() Proje ile kişinin yaşam boyu kazandığı yeterliliklerin ölçülerek derecelere çevrildiği bir model esas alındı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Uzaktan eğitim olanağı da var Örneğin mesleği makineci olan kişinin bilgi ve becerileri meslek yüksek okulu makine bölümü bilgileriyle örtüşüyorsa önlisans diploması verilebilecek ![]() ![]() ![]() Çalışma önümüzdeki günlerde YÖK'e sunulacak ![]() ![]()
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|