Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları

2025-2026 ATA AÖF Bahar Dönemi Vize Sınav Tarihleri Belli Oldu Mu? Atatürk Üniversitesi AÖF Sınav Tarihleri...

Eski 2 Hafta Önce   #1
Şengül Şirin

2025-2026 ATA AÖF Bahar Dönemi Vize Sınav Tarihleri Belli Oldu Mu? Atatürk Üniversitesi AÖF Sınav Tarihleri...

2025-2026 ATA AÖF Bahar Dönemi vize sınav tarihleri belli oldu mu? Atatürk Üniversitesi AÖF sınav tarihleri
2025-2026 Bahar Dönemi ATA AÖF vize ve final sınav tarihleri tek tek açıklanırken, öğrenciler de sınav hazırlıklarına başladı Peki, 2025-2026 ATA AÖF Bahar Dönemi vize sınav tarihleri belli oldu mu? Atatürk Üniversitesi AÖF sınav tarihleri

Haber Merkezi
2025-2026 ATA AÖF Bahar Dönemi vize sınav tarihleri belli oldu mu? Atatürk Üniversitesi AÖF sınav tarihleri

Atatürk Üniversitesi Açık ve Uzaktan Öğretim Fakültesi’nin Bahar Dönemi sınav tarihleri belli olurken, öğrenciler 2026 Bahar Dönemi vize ve final takvimini araştırmaya başladı Peki, 2025-2026 ATA AÖF Bahar Dönemi vize sınav tarihleri belli oldu mu? Atatürk Üniversitesi AÖF sınav tarihleri

ATA AÖF VİZE SINAVLARI NE ZAMAN?
ATA AÖF vize sınavları 18 ve 19 Nisan 2026 tarihlerinde gerçekleştirilecektir Sınav I oturum 18 Nisan 2026 tarihinde saat 09:30’da, II oturum aynı gün saat 14:00’te yapılacak III oturum ise 19 Nisan 2026 tarihinde saat 15:00’te düzenlenecek

ATA AÖF BAHAR DÖNEMİ SINAV TAKVİMİ
tatürk Üniversitesi Açık ve Uzaktan Öğretim Fakültesi (ATA AÖF) 2026 Bahar Dönemi sınav takvimi belli oldu

Ara (Vize) Sınavı:

Türkiye’nin Alan Adı Benzersiz Fiyat COMTR Domainlerinizi Kaydedin
Comtr Domainde Büyük İndirimler Lider Marka Natro'daFırsatları KaçırmaHemen Keşfet
Natro

I Oturum: 18 Nisan 2026, 09:30

II Oturum: 18 Nisan 2026, 14:00

III Oturum: 19 Nisan 2026, 15:00

Yarıyıl Sonu (Final) Sınavı:

I Oturum: 13 Haziran 2026

II Oturum: 13 Haziran 2026

III Oturum: 14 Haziran 2026

Bütünleme Sınavı:

I Oturum: 18 Temmuz 2026

II Oturum: 18 Temmuz 2026

III Oturum: 19 Temmuz 2026

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com