![]() |
Alanyaspor'u Tek Golle Geçtiği Maçın Tartışmalı Pozisyonlarını Değerlendirdi. |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Alanyaspor'u Tek Golle Geçtiği Maçın Tartışmalı Pozisyonlarını Değerlendirdi.Eski hakemler Alanyaspor - Galatasaray maçını değerlendirdi: Leroy Sane'nin yerde kaldığı pozisyon penaltı mı? Süper Lig'in 7 ![]() ![]() ![]() Cumhuriyet Spor Eski hakemler Alanyaspor - Galatasaray maçını değerlendirdi: Leroy Sane'nin yerde kaldığı pozisyon penaltı mı? Trio ekibi, Süper Lig'in 7 ![]() ![]() İşte Deniz Çoban, Bülent Yıldırım ve Bahattin Duran'ın tartışmalı pozisyonlarla ilgili yorumları: Galatasaray'ın golü öncesinde Singo'nun kullandığı taç atışında bir ihlal var mı? Deniz Çoban: “Bütüne bakınca yanlış atmış gibi ![]() ![]() ![]() Bahattin Duran: “Buradan bile çok net bir şey söyleyemiyoruz ![]() ![]() ![]() Bülent Yıldırım: “Bu taç nizamidir ya da değildir diye garanti bir şey söyleyemeyiz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sanchez'in Ogundu'ya müdahalesinde devam kararı doğru mu? Bahattin Duran: “Ceza sahası yan çizgisinden içeri girdikleri pozisyon ![]() ![]() Deniz Çoban: “Ben asla burada ihlal olduğunu düşünmüyorum ![]() Bülent Yıldırım: “Bence de devam ![]() ![]() Sane'nin yerde kaldığı pozisyonda devam kararı doğru mu? Bahattin Duran: “Ümit ile Sane'nin sırtı yapışık, temas var ama ben burada bir itme görmüyorum ![]() ![]() ![]() Deniz Çoban: “Ben bir ihlal olduğunu düşünmüyorum ![]() Bülent Yıldırım: “Bence de devam çünkü burada kolun piston gibi kullanımı söz konusu değil ![]() ![]() ![]() Alanyaspor'un penaltı beklediği pozisyonda devam kararı doğru mu? Bahattin Duran: “Maçı seyrederken Lemina'nın eli kolu doğal konumda değil, çok yoğun bir şekilde penaltı şüphesi doğdu ![]() ![]() Deniz Çoban: “Yok, hayır ![]() Bülent Yıldırım: “Temas noktası omuz, bu nedenle penaltı yok ![]()
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|