|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
açıklaması, açılacak, bakan, dakika, okullar, tekinden, zaman |
![]() |
Okullar Ne Zaman Açılacak? Bakan Tekin'den Son Dakika Açıklaması |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Okullar Ne Zaman Açılacak? Bakan Tekin'den Son Dakika AçıklamasıOkullar ne zaman açılacak? Bakan Tekin'den son dakika açıklaması 'Ara tatil kalkacak mı?, Okullar ne zaman açılacak? Devlet okullarında kayıt parası iddiaları' hakkında konuşan Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, CNN TÜRK canlı yayınında önemli açıklamalarda bulundu ![]() Okullar ne zaman açılacak Bakan Tekinden son dakika açıklaması Bakan Tekin'in açıklamalarından satır başları şöyle; “2024-2025eğitim öğretim yılın başlamasına çok az bir zaman kaldı ![]() ![]() Geçtiğimiz haftalarda eğitim öğretim süreçlerine hazırlık anlamında dikkat edilmesi gereken şeylerle ilgili illerimize 2 ayrı genelge gönderdik ![]() ![]() ![]() ![]() Bugün burada 11 ilin il milli eğitim müdürlerini davet ettik ![]() ![]() ![]() ![]() 6 Şubat depremlerinden sonra Sayın Cumhurbaşkanımızın bir talimatı var ![]() ![]() ![]() Bizimle ilgili bizim bu süreçte 6 Şubat günü bölgede kulanılamaz hale gelen okullarımız var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ‘19 BİN 784 DERSLİK YENİDEN İNŞA EDİLMİŞ OLACAK’ Biz süreç içerisinde bir seferberlik bilinci ile başladık ![]() ![]() KONTEYNERDE EĞİTİM GÖRECEK ÖĞRENCİ KALMAYACAK MI? Konteynerde eğitim görecek öğrenci kalmıyor artık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() OKULLAR NE ZAMAN AÇILACAK MI? MEB olarak kurumsal bir yapı söz konusu ![]() ![]() ARA TATİLLER KALKACAK MI? Hayır, ara tatillerin kalkmasıyla ilgili bir gündemimiz olmadığını söylemiştik ![]() ![]() 'DEVLET OKULLARINDA KAYIT PARASI ALINMASI YASAKTIR' İBARESİ OLMASINA RAĞMEN BAZI OKULLARDAN BU ÜCRETLERİN ALINDIĞI İDDİALARI Okul yöneticilerimizi bu tür şeylerle itham eden kişilerle ilgili şunu söylemek istiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Haberin Devamı İkincisi bütün bunlara rağmen 1 milyonun üzerindeki öğretmen kitlesini, MEB’i zan altında bırakacak yanlış uygulama yapan, leke süren bir arkadaşımız varsa onunla ilgili bize şikayetlerini iletsinler gereğini yapalım ![]()
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|