Türkiyenin Lider Platformu Knight Online 2018

Eski 12-01-2017   #1
delaporta444

Türkiyenin Lider Platformu Knight Online 2018

Türkiyenin en büyük server tanıtımı platformu
Küfür etmek kesinlikle yasaktır Sizlerde knight online küfür eden banlanır Konu açarken veya konuya cevap yazarken küfür kısaltmaları da küfür olarak işlem görecektir Kısaltma kullandığınız için küfür sayılamayacağını iddia etmeyiniz
Koxp, dupe, çift KO açma programları, tektık ve diğer illegal yöntem ile ilgili paylaşım yapmak yada yardım istemek yasaktırSizlerde daima forumexe gibi bir forumda yerınızı alabılırsınız
Forumda arama yapmadan konu açmamaya özen gösterin Eğer bulamadıysanız konunuzu açın
Forum ortamında olduğunuzu unutmayın, özellikle birebir diyaloglara girerken üslubunuzu koruyunuz Küfür & Argo kelimeler kullanmayınız
Paylaşım içeriği olmayan konular açmak, açılış tarihi eski konuları güncellemek yasaktır,
Açtığınız konularda, konu başlıkları içeriğini yansıtmalı, yansıtmazsa konunuz kilitlenir Konu başlıklarını "yardım pls", "hey yardım edin", "yardım eden yok mu?" gibi anlamsızca yazmayın
Flood, reklam yapmak, referanslı ve virüslü link paylaşmak kesinlikle yasaktır ve ban sebebidir
Kesn/Premium/Pedal satışı, reklamı yada satan yerlerin sorulması yasaktır
(Gold Bar satışı, item ya da karakter alım-satımı gibi yapılmaktadır Site veya reklam içeren yönlendirme linkleri yasaktır)

Kişisel(Private) serverlar hakkında açılan her konu istisnasız yasaktır
Her ne nedenle olursa olsun, Knight Online bölümlerinde download linki paylaşımı yasak ve ban

Knight Online
Knight Online frmtr ile ilgili tüm teknik problemleriniz için KO Teknik Yardım bölümüne konu açabilirsiniz
Karakter alım-satım ve takası ile ilgili konularınızı Karakter Alış/Satış bölümüne açınız Karakter Alış/Satış bölümü haricinde açılan

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com