|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
2018, knight, lider, online, platformu, türkiyenin |
![]() |
Türkiyenin Lider Platformu Knight Online 2018 |
![]() |
![]() |
#1 |
delaporta444
|
![]() Türkiyenin Lider Platformu Knight Online 2018Türkiyenin en büyük server tanıtımı platformu Küfür etmek kesinlikle yasaktır ![]() ![]() ![]() ![]() Koxp, dupe, çift KO açma programları, tektık ve diğer illegal yöntem ile ilgili paylaşım yapmak yada yardım istemek yasaktır ![]() ![]() Forumda arama yapmadan konu açmamaya özen gösterin ![]() ![]() Forum ortamında olduğunuzu unutmayın, özellikle birebir diyaloglara girerken üslubunuzu koruyunuz ![]() ![]() Paylaşım içeriği olmayan konular açmak, açılış tarihi eski konuları güncellemek yasaktır ![]() Açtığınız konularda, konu başlıkları içeriğini yansıtmalı, yansıtmazsa konunuz kilitlenir ![]() ![]() Flood, reklam yapmak, referanslı ve virüslü link paylaşmak kesinlikle yasaktır ve ban sebebidir ![]() Kesn/Premium/Pedal satışı, reklamı yada satan yerlerin sorulması yasaktır ![]() (Gold Bar satışı, item ya da karakter alım-satımı gibi yapılmaktadır ![]() ![]() Kişisel(Private) serverlar hakkında açılan her konu istisnasız yasaktır ![]() Her ne nedenle olursa olsun, Knight Online bölümlerinde download linki paylaşımı yasak ve ban Knight Online Knight Online frmtr ile ilgili tüm teknik problemleriniz için KO Teknik Yardım bölümüne konu açabilirsiniz ![]() Karakter alım-satım ve takası ile ilgili konularınızı Karakter Alış/Satış bölümüne açınız ![]()
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|