|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
2017, hesaplanır2017, kıdem, lira, oldukıdem, tavanı, tazminatı, yılı |
![]() |
2017 Kıdem Tazminatı Tavanı Kaç Lira Oldu?Kıdem Tazminatı Tavanı Nasıl Hesaplanır?2017 Yılı Kıdem Tavanı Kaç Lira? |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() 2017 Kıdem Tazminatı Tavanı Kaç Lira Oldu?Kıdem Tazminatı Tavanı Nasıl Hesaplanır?2017 Yılı Kıdem Tavanı Kaç Lira?2017 kıdem tazminatı tavanı kaç lira oldu? Kıdem tazminatı tavanı işçiler açısından önem arz etmektedir ![]() ![]() ![]() Kıdem tazminatı tavanı nasıl hesaplanır? Daha önce bu hususta bir yazı yazmış ve örneklendirerek bu hesabı açıklamıştım ![]() ![]() Bunun hesabının yapılabilmesi için ise güncel 2017 yılı memur maaş katsayısı ile taban aylık katsayısına ihtiyacımız var ![]() ![]() ![]() Toplu sözleşmeye göre katsayılar 2017 yılı kıdem tavanı kaç lira Burada esas almamız gereken mevzuat, kamu görevlileri toplu sözleşmesidir ![]() ![]() Aylık katsayısı 0,096058 Taban aylığı katsayısı 1,503595 2016 yılı enflasyon oranı da verilen zam oranını aşmadığından bu rakamlar büyük ihtimalle esas alınacaktır ![]() ![]() 2017 yılı kıdem tazminatı tavanı Yukarıdaki katsayılar esas alınarak tekrar hesaplama yaptığımda, 2017 yılı ilk 6 ayı için kıdem tazminatı tavanının 4,426,16 TL olduğunu görüyorum ![]() ![]() SONUÇ Öncelikle şunun altını çizmek istiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Böyle bir değişiklik olduğu anda ya da resmi kıdem tazminatı tavanı Maliye Bakanlığınca açıklandığında yazım güncelleyerek sizlere bilgi vereceğim ![]() ![]() ![]() NOT: KIDEM TAZMİNATI TAVANI KESİNLEŞMİŞTİR ![]() ![]() http://iscidunyasi.com/2017-yili-kid...avani-ne-oldu/
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|