Muhasebe

Eski 04-11-2016   #1
kombici

Muhasebe

Merhaba dersimiz muhasebe evet neden muhasebe ve muhasebe nedir ? Bildiğiniz gibi gerçek hayatta matematik ve muhasebe vardır
Aslında ilk matematiği öğrenirken ne işimize yarayacak demiştim Şimdi muhasebe nerede işimize yarayacak onu anlatmak istiyorum

Ön muhasebe ve sonrası biraz karmaşık bu konuda kitaplar işinizi kolaylaştıracaktır Diyelimki ben bir dükkan açaçağım maliyeye gidip bu dükkanı bildirmem gerek
Veya şirket açmak istiyorum ve bu yolları bilmiyorum korkmayın işte tamda bu noktada, sizin işlerinizi yöneten birileri var

Sizin yerinize beyaname veren bu konuda uzman kdv ve diğer vergilerinizle ilgilenen insanlar, adı serbest muhasebeci evet
kendileri sizin defteriniz gibi birçok deftere bakıyor Ve aylık olarak minumum bir ücret ödüyorsunuz bu hizmet karşılığında o kadar

Her ayın 24 dünde beyanname verip sizin yerinize maliyeye bildirim yapıyor ve bütün mali işleri de yürütüyor

Zaten artık hem muhasebeci hemde mali müşavir bir arada yeni belge alanlar da mali müşavir olabiliyor

Burada ki tek sıkıntı reklam yapmaları yasak ve yeni olanların defterleri eskilere oranla çok olmuyor O yüzden bir çok kişide
devlette ve diğer özel şirketlerde ön muhasebe elemanı olarak çalışıyorlar Bol muhasebeli günler dilerim

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com