![]() |
Muhasebe |
![]() |
![]() |
#1 |
kombici
|
![]() MuhasebeMerhaba dersimiz muhasebe evet neden muhasebe ve muhasebe nedir ? Bildiğiniz gibi gerçek hayatta matematik ve muhasebe vardır ![]() Aslında ilk matematiği öğrenirken ne işimize yarayacak demiştim ![]() ![]() Ön muhasebe ve sonrası biraz karmaşık bu konuda kitaplar işinizi kolaylaştıracaktır ![]() ![]() Veya şirket açmak istiyorum ve bu yolları bilmiyorum korkmayın işte tamda bu noktada, sizin işlerinizi yöneten birileri var ![]() Sizin yerinize beyaname veren bu konuda uzman kdv ve diğer vergilerinizle ilgilenen insanlar, adı serbest muhasebeci evet kendileri sizin defteriniz gibi birçok deftere bakıyor ![]() ![]() Her ayın 24 dünde beyanname verip sizin yerinize maliyeye bildirim yapıyor ve bütün mali işleri de yürütüyor ![]() Zaten artık hem muhasebeci hemde mali müşavir bir arada yeni belge alanlar da mali müşavir olabiliyor ![]() Burada ki tek sıkıntı reklam yapmaları yasak ve yeni olanların defterleri eskilere oranla çok olmuyor ![]() devlette ve diğer özel şirketlerde ön muhasebe elemanı olarak çalışıyorlar ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|