![]() |
NOD32 Kurulumu ve Ayarları (Resimli Anlatım) |
![]() |
![]() |
#1 |
ysnkrks
|
![]() NOD32 Kurulumu ve Ayarları (Resimli Anlatım)NOD32’NİN KURULUMU İndirdiğiniz Nod32 kurulum dosyasına çift tıklayarak kurulum başlar ![]() 1 ![]() ![]() 1 ![]() ![]() 2 ![]() ![]() 1 ![]() ![]() 2 ![]() 1 ![]() ![]() Eğer seçeceğiniz belli bir sunucu çökerse NOD32 güncelleştirme yapamayacaktır ![]() Deneyimlerimiz, bu ayarların en doğru ayarlar olduğunu gösteriyor ![]() Sunucu dengesini ayarlama işini ESET'e bırakın ![]() 2 ![]() ![]() 3 ![]() ![]() Sadece NOD32 tarafından sağlanan bir kullanıcı adı ve şifre geçerli olacaktır ![]() 4 ![]() ![]() ![]() 1 ![]() ![]() 2 ![]() ![]() ![]() 1 ![]() ![]() ![]() 2 ![]() ![]() ![]() 1 ![]() ![]() ![]() 2 "OK" a basın ![]() ![]() 1 ![]() ![]() ![]() Diğer gelen seceneklerin hepsine next diyip kurulumu bitiriyoruz ve bilgisayarı yeniden baslatıyoruz nod32 kontrol center ı acıyoruz ![]() ![]() AMON 1 ![]() 2 ![]() ![]() 1 ![]() 2 ![]() ![]() UYARI: Bu seçeneği işaretlemek bazı “uzaktan yönetim araçlarının” çalışmamasına sebep olabilir ![]() 1 ![]() ![]() 2 ![]() ![]() Eğer Nod32 konusunda pek bilgi sahibi değilseniz “Clean automatically” seçeneğini seçmeyi düşünebilirsiniz ![]() ![]() 1 ![]() ![]() ![]() ![]() DMON 1 ![]() ![]() 2 ![]() ![]() ![]() 1 ![]() 2 ![]() ![]() UYARI: Bu seçeneği işaretlemek bazı “uzaktan yönetim araçlarının” çalışmamasına sebep olabilir ![]() ![]() 1 ![]() ![]() Kırmızı okları takip ederek ayarlarınızı yapın ![]() ![]() Eğer Nod32 şu şekilde bir uyarı verirse lütfen aşağıdaki maddeleri uygulayın: “Probable NewHeur_PE virus found” 1 ![]() 2 ![]() ![]() 3 ![]() ![]() Bu dosya şu dizinde bulunabilir: C> Program files> Eset> Infected 2 ![]() ![]() ![]() ![]() Kırmızı okları takip edin ve ihtiyacınıza uyan seçenekleri işaretleyin ![]() DMON> Actions sekmesindeki diğer mesajlarda da aynı tavsiyeyi bulacaksınız ![]() 1 ![]() ![]() ![]() Kırmızı okları takip edin ve ihtiyacınıza uyan seçenekleri işaretleyin ![]() DMON> Actions sekmesindeki diğer mesajlarda da aynı tavsiyeyi bulacaksınız ![]() 1 ![]() ![]() ![]() Kırmızı okları takip edin ve ihtiyacınıza uyan seçenekleri işaretleyin ![]() DMON> Actions sekmesindeki diğer mesajlarda da aynı tavsiyeyi bulacaksınız ![]() “OK” e basın ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : NOD32 Kurulumu ve Ayarları (Resimli Anlatım) |
![]() |
![]() |
#2 |
ysnkrks
|
![]() Cevap : NOD32 Kurulumu ve Ayarları (Resimli Anlatım)EMON
Not: EMON sadece Microsoft OUTLOOK kullanımı için kurulur, Outlook EXPRESS için değil ![]() 1 ![]() ![]() 2 ![]() ![]() ![]() 1 ![]() ![]() “Scan plain text message bodies” ve “Scan RTF message bodies” seçeneklerini işaretleyin ![]() 1 ![]() ![]() “Potentially dangerous applications” seçeneğini işaretleyin ![]() UYARI: Bu seçeneği işaretlemek bazı “uzaktan yönetim araçlarının” çalışmamasına sebep olabilir ![]() 1 ![]() ![]() “Scan extensionless files” seçeneğini işaretleyin ![]() 1 ![]() ![]() Kırmızı okları takip edin ve ihtiyacınıza uyan seçenekleri işaretleyin ![]() DMON> Actions sekmesindeki diğer mesajlarda da aynı tavsiyeyi bulacaksınız ![]() 1 ![]() ![]() ![]() arkadaslar şimdi resimde yaptıgımız secenekleri files , self extracting archives ve run time packers için aynen işaretliyoruz 1 ![]() ![]() Kırmızı okları takip edin ve ihtiyacınıza uyan seçenekleri işaretleyin ![]() 1 ![]() ![]() “Log all files” seçeneğini işaretleyin ![]() 2 ![]() ![]() ![]() IMON 1 ![]() ![]() 2 ![]() ![]() ![]() 1 ![]() ![]() 2 ![]() ![]() ![]() IMON ile bir probleminiz varsa çözebileceğiniz bölüm ![]() ![]() 1 ![]() ![]() ![]() 2 ![]() ![]() ![]() 1 ![]() ![]() 2 ![]() ![]() 3 ![]() ![]() Herhangi bir yazılımla sorununuz varsa gitmeniz gereken bölüm ![]() 4 ![]() ![]() UYARI: "Higher Efficiency" seçeneğinde bazı trojanlar IMON’u atlatabilir ![]() 1 ![]() ![]() 2 ![]() ![]() 3 ![]() ![]() ![]() 4 ![]() ![]() ![]() 1 ![]() ![]() “Potentially dangerous applications” seçeneğini işaretleyin ![]() UYARI: Bu seçeneği işaretlemek bazı “uzaktan yönetim araçlarının” çalışmamasına sebep olabilir ![]() ![]() 1 ![]() ![]() Kırmızı okları takip edin ve ihtiyacınıza uyan seçenekleri işaretleyin ![]() DMON> Actions sekmesindeki diğer mesajlarda da aynı tavsiyeyi bulacaksınız ![]() 1 ![]() ![]() ![]() Kırmızı okları takip edin ve ihtiyacınıza uyan seçenekleri işaretleyin ![]() DMON> Actions sekmesindeki diğer mesajlarda da aynı tavsiyeyi bulacaksınız ![]() 1 ![]() ![]() ![]() Kırmızı okları takip edin ve ihtiyacınıza uyan seçenekleri işaretleyin ![]() DMON> Actions sekmesindeki diğer mesajlarda da aynı tavsiyeyi bulacaksınız ![]() 1 ![]() ![]() Kırmızı okları takip edin ve ihtiyacınıza uyan seçenekleri işaretleyin ![]() DMON> Actions sekmesindeki diğer mesajlarda da aynı tavsiyeyi bulacaksınız ![]() 1 ![]() ![]() ![]() Kırmızı okları takip edin ve ihtiyacınıza uyan seçenekleri işaretleyin ![]() DMON> Actions sekmesindeki diğer mesajlarda da aynı tavsiyeyi bulacaksınız ![]() 1 ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|