Türlü Kebabı |
04-28-2014 | #1 |
Şengül Şirin
|
Türlü KebabıTÜRLÜ KEBABI 3 adet ortaboy patlıcan 2 adet kabak 2 adet patates 2 tane soğan 5 diş sarımsak 9 adet sivribiber 5 adet domates 750 gr kıyma tuz, karabiber 1 yemek kaşığı salça Sebzeleri soyup sıvıyağda kızartın 1 adet soğanı, 2 adet domatesin kabuklarını soyup borcam yada tepsinizin tabanına yayın 2 diş sarımsağıda doğrayıp tepsiye koyun Kıymayı bir kaba alın Soğanı, sarımsağı doğrayıp, tuz ve karabiberi ekleyip yoğurun Küçük köfteler yapıp, bir kenara alın borcama sırayla bir patlıcan, bir kabak, bir köfte olarak dizin Kalan domatesi ve sivri biberleri üstüne dizin Bir tabağa salçayı alıp az suda isteğe göre tuzunu koyup karıştırın Salçayı yemeğin üzerine gezdirin Tepsinin yarısına kadar su ekleyin Önceden ısıtılmış 180-190 derecelik fırında pişirin Afiyet olsun
__________________
Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|