|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
benim köyüm kemal akgül, benim köyüm kemal akgül 1, ibrahim, köyüm, sevindik |
![]() |
" Benim Köyüm - Kemal Akgül " |
![]() |
![]() |
#1 |
Efsane
|
![]() " Benim Köyüm - Kemal Akgül "BENİM KÖYÜM Güzeller güzeli, her bir yanıyla… Başkadır havası, benim köyümün ![]() Mis kokan dağıyla, gür ormanıyla… Başkadır havası, benim köyümün ![]() Gel de dört mevsimi, burada yaşa ![]() Sanki cennet gibi, bir baştanbaşa, Hayran kalacaksın, toprağa taşa, Başkadır havası, benim köyümün ![]() Bahar gelir oğlak, kuzu oynaşır, Meleştikçe sesler, sese kaynaşır ![]() İnsanlar kederi, derdi paylaşır ![]() Başkadır havası, benim köyümün ![]() Yaz mevsimi burda, hasat zamanı, Yelde savururlar, sarı samanı… Sanırsın kurulur, sevgi harmanı… Başkadır havası, benim köyümün ![]() Derken ardı sıra, sonbahar gelir, Yapraklar yerlere, bir bir serilir ![]() Huzur arayana, huzur verilir ![]() Başkadır havası, benim köyümün ![]() Kış gelince beyaz, karlar saçılır, Camdan dışarı bak, için açılır ![]() Mart ayında kışa, kefen biçilir ![]() Başkadır havası, benim köyümün ![]() Dönme dolap gibi, döner de durur ![]() Akgül gurur yapma, yakar bu gurur Sen gerçek olanı, söyle ve duyur, Başkadır havası, benim köyümün ![]() Kemal AKGÜL
|
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|