|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
akşam, kızılot, liralık, milyon, yemeğişükrü |
![]() |
Üç Milyon Liralık Akşam Yemeği-Şükrü Kızılot |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Üç Milyon Liralık Akşam Yemeği-Şükrü KızılotÜç milyon liralık akşam yemeği-Şükrü Kızılot Yıllar önce Maliye Fakültesi’nde çok başarılı bir öğrencim vardı ![]() Çalışkanlığı ve yeteneklerine bakarak “İleride çok iyi görevlerde olur” diye tahminde bulunmuştum ![]() ![]() Şu anda milyarlarca dolar cirosu olan büyük bir şirketin ÜÇ MİLYON LİRA Yemeğin sonunda yanımıza geldi ![]() - Ben sizi Hürriyet’teki yazılarınızdan biliyorum dedikten sonra devam etti ![]() - Burası limited şirket ![]() ![]() ![]() ![]() - Sizi tebrik ederim ![]() veya pay senedi ile hisseyi satar ve bir lira bile vergi ödemeyebilirdiniz ![]() ![]() ![]() ![]() - Nee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Maalesef ![]() ![]() ![]() Derin bir nefes aldıktan sonra fısıltı halinde konuştu ![]() - Bu yemek benim için tam üç milyon liralık yemek oldu ![]() ![]() ![]() Dul kadın İş için müracaat eden kadına, medeni durumunu sorarlar - Beş yıldır dulum ve iki çocuğum var ![]() - Kocanız 5 yıl önce öldüğüne göre küçük çocuğunuz nasıl 2 yaşında oluyor? - Evet… Kocam öldü ama ben yaşıyorum ![]() GÜNÜN SÖZÜ Haklıların mahkum edildiği bir ülkede, bütün doğru insanların yeri cezaevidir ![]() Henry David Thoreau TEBESSÜM Ben halkım Evli bir erkek anlatmaktadır: - Bizim aile tam bir devlet gibi organize olmuştur ![]() ![]() Sorarlar: - Ya sen nesin? - Ben halkım, vergi veririm! ![]() ![]() Alkol ve aşk İkisinin de etkisindeyken salak salak sırıtılır ![]() Âşıkken her alkol alınabilir, alkollüyken herkese âşık olunabilir ![]() İkisine de tövbe edersin, ilk karşılaşmada her şeyi unutur baştan başlarsın… İkisinde azı yoktur, ya heptir, ya hiç… Sonuç 9 çıkacak 1- Üç haneli bir sayı tutun (örneğin 724) 2- Yan yana toplayıp, tuttuğunuz sayıdan çıkarın (724-13) = 711 3- Kalan sayıyı (yani 711’i) toplayın, 9 çıktı değil mi? Üç rakamlı istediğiniz sayıyı tutun sonuç aynı çıkacak ![]() HAYRET Bu Delaware farklı ABD’de 50 eyalet içerisinde 5 ![]() ![]() ![]() Atlas Okyanusu ile Chesapenke Körfezi arasında Dalmerva Yarımadası’nda kurulmuş ![]() Dünyadaki vergi cennetlerinden biri olan bu eyalette Gelir Vergisi, Kurumlar Vergisi ve KDV yok ![]() Şirket kurmak sadece bir saat sürüyor ![]() Maliyeti ise 1 ![]() ![]() ![]() Birtakım vergi dalaverelerinin organize edilebildiği Delaware eyaletinde 940 bin şirket var ![]() ![]() ![]()
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|