![]() |
Kitaplarda Atatürk Resmi Unutuldu İstiklal Marşı, Atatürk Posteri ve öğrenci Andı Uçtu... |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Kitaplarda Atatürk Resmi Unutuldu İstiklal Marşı, Atatürk Posteri ve öğrenci Andı Uçtu...Kitaplarda Atatürk resmi unutuldu İstiklal Marşı, Atatürk posteri ve öğrenci andı uçtu ![]() ![]() ![]() ![]() Eğitim-İş, bazı yayınevlerinin ders kitaplarında Atatürk resmi, İstiklal Marşı ve öğrenci andına yer vermediğini açıkladı ![]() ![]() Eğitim-İş'ten dün yapılan açıklamada, 2013-2014 eğitim öğretim yılında okutulacak ders kitapları ile öğretmen kılavuz kitaplarının bir kısmı okullara teslim edildiğini ifade edildi ![]() ![]() KONTROLDEN ÇIKTI Eğitim-İş Genel Başkanı Veli Demir, şunları söyledi: KİMLİĞİ YOK ETME: Ders kitaplarının hazırlanması ile ilgili olarak MEB Ders Kitapları ve Eğitim Araçları Yönetmeliği’nin 8 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() YASAL İŞLEM YAPILMALI: Yandaş basımevleri tarafından yönetmeliğe aykırı bir şekilde, Atatürk ve ulusal değerler yok sayılarak basılan ve okullara gönderilen bu kitaplar acilen Milli Eğitim Bakanlığı tarafından geri çekilmeli ve adı geçen basımevi hakkında gereken yasal işlemler yapılmalı ![]() ![]() Vatan Ankara
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|