![]() |
Yaşam İşte Böyle Sevilir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yaşam İşte Böyle Sevilir" İki duvar ![]() ![]() ![]() ![]() Ve diğer pencere İki duvar bir pencere bir de kapı ![]() ![]() Kapıdan koridora ![]() ![]() ![]() Salondan koridora ![]() Oradan İki duvar bir pencere bir de kapı ![]() ![]() Benim fiziksel yaşam alanım ![]() ![]() Bugün bu yazıyı size Cancun-Meksika'dan yazıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sonra biraz daha yükseklere çıkıp yörüngede yerçekimsizlik deneyimi yaşayacağım ![]() ![]() ![]() ![]() Belki de kendimi yerçekimine bırakıp Amerika kıtasında ![]() ![]() ![]() ![]() Öğleden sonra İspanyanın Basque bölgesine bir yolculuğu düşünüyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Akşam Lynn Carey ile mutlaka görüşmeliyim çünkü dostum Eric Lowen için düzenlenen bir konserde ![]() ![]() ![]() Urla'da bir bağ ve şarap butiği açmış eski bir gitarcı dostum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kader dostum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Size hiç bahsetmiş miydim? Güney Kore'de yaşayan bir dostum var benim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaybettiğimiz bir dostum için oluşturulan koruluğu görmeye gideceğim ![]() ![]() ![]() Haftasonu gelmeden kızımın sınav sonuçlarına bakmalıyım ![]() ![]() ![]() ![]() Çarşamba veya perşembe günü annemi ve babamı göreceğim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu yazıyı yazarken ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İki duvar bir pencere bir de kapı ![]() ![]() Kapıdan koridora ![]() ![]() ![]() Salondan koridora ![]() Oradan İki duvar bir pencere bir de kapı ![]() ![]() Benim fiziksel yaşam alanım ![]() ![]() Artık bir dizüstü bilgisayarım var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çünkü "ben" varım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alper Kaya |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|