![]() |
Ey İnsan!... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ey İnsan!...Ey İnsan! ![]() ![]() Ey insan ![]() oturmak zorunda değilsin ![]() ediyorsun ![]() bebeğin ![]() ![]() mısın? Ey insan ![]() ![]() ![]() ki kafanı kazıtabilirsin ![]() ![]() Ben sadece süpermarkete her gittiğinde eve mutlaka bir adet saç jölesi ile dönmene itiraz ediyorum ![]() jölesi bulunan bir evi anlamlı bulmakta zorlanıyorum doğrusu! Ey insan ![]() basit bir açıklaması var ![]() üzerine yazdın ve korkarım ben de fena halde nezleyim! Ey insan ![]() ![]() konusunda seninle aynı fikirdeyim ![]() da önemli ![]() edersen ![]() ![]() Ey insan ![]() programlar yayınlanıyor olabilir ![]() birini tercih etmelisin ![]() gerçekten çok pahalı bir fikir! ![]() Ey insan ![]() söylemiştim ![]() kaldı ve ben paraşütümü seninle paylaşmayı kesinlikle düşünmüyorum! Ey insan ![]() böyle kötü davranmaya hakkın yok! Sonuçta o bir köpek ve tabiatı gereği yaptığın işe bir anlam veremiyor ![]() müsün yani! Ey insan ![]() ![]() bu yana kolundaki alçıyı farkedememiş olmana gerçekten inanamıyorum ![]() kesinlikle unutkanlıkla açıklanabilecek bir şey değil! Ey insan ![]() ![]() anahtar taşıyorsun ![]() ![]() yarım saatlik bir süreye ihtiyacın olduğunu açıklıyor kuşkusuz! Ey insan ![]() Tam onbeş dakikadır çatalımın ucunu pürenin içinde gezdiriyorum ve henüz bifteğin izine bile rastlayamadım ![]() Ey insan ![]() ![]() beslemene karşı çıkıyorum ![]() ![]() kanepenin üstünde dolaşmasına kesinlikle karşı çıkmazdım ![]() üstüne oturmakla ![]() farklar olduğunu herhalde sen de takdir edersin! Ey insan ![]() yetinsen olmaz mı? Her gece uykunda bateri çalmaya kalkışman ![]() her an bir şiddetli geçimsizlik nedeni olabilir! Ey insan ![]() ![]() işimi gücümü burada bırakıp Londra'ya taşınamam ![]() yağmurluğunu denemek istiyorsan ![]() Ey insan ![]() karnın ağrıyor ![]() alıntıdır ![]() ![]() Sükut eyledim ![]() ![]() ![]() ![]() Sustum ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|