Bir Evlatdan Anneye

Eski 12-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bir Evlatdan Anneye

Yaşam denen yolun ortalarındayım; ama hala çocuğum ben

Kendimi en zayıf, en umutsuz hissettiğim anlarda, aradığım gücü senin sözlerinde buluyorum

Varlığına bu kadar ihtiyaç duymamın sebebi bu zaten

Oysa sende insandın ve seninde zayıf anların vardı Bunları hiç göstermedin bize Her zaman ayakta, her zaman güçlüydün Bu yüzden rahattım ben

Duygularını en iyi şekilde dile getiren ben, şimdi bu yazıyı yazarken kelimeler yetersiz kalıyor

Hiçbir şey senin verdiklerinin karşılığı olamaz

Bir evlatdan anneye
Beni bilirsin, biraz vurdumduymazım Sen hep bana gamsız derdin Belki de sen bu kadar gam çektiğin için aldırmaz oldum her şeye Yokluğa direnmeyi, acımı içime gömüp başım dimdik dolaşmayı senden öğrendim

Sen bu vurdumduymaz, gamsız kızına aldırma Sana duyduğum sevginin büyüklüğünden de asla şüphe etme

Senin gibi bir "ANNE"ye sahip olduğum için şanslıyım

Teşekkürler anne, her şey için

SENİ SEVİYORUM (Alıntı)

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com