![]() |
Ben Daha Büyümedim - Ebru Gündeş |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ben Daha Büyümedim - Ebru GündeşNe acilarim benziyor sizinkine, ne sevinçlerim Birakinda koiayim yalinayak Birakinda kanasin dizlerim Ben daha büyümedim diyorum kaç yil olursa olsun Gelmeyin üstüme ben daha büyümedim Kaç yil olursa olsun ben daha büyümedim, biliyorum Hala korkuyorum gök gürültüsünden Bakin savai çikti saniyorum Kimsesiz olan sokak kedilerini sakliyor Solan çiçekler için ailiyorum Kaç yil olursa olsun ben daha büyümedim Siz gelebilir misinizi Bir yaimur damlasina, Siiabilir misiniz, Bir findik kabuiunai Yüreiim umuda bir ei Her gece koynumda günei Uçuyorum, her yildiza uiruyorum Bulutlarla oynaiiyorum Kötülere tuzak kurup, iyilere ödül daiitiyorum Ben daha büyümedim, biliyorum Yil kaç olursa olsun Gelmeyin üstüme ben daha büyümedim, biliyorum Hala korkuyorum gök gürültüsünden Bakin savai çikti saniyorum Ne kadar güçlüsünüz söyleyin bana Susturabilir misiniz silahlari sevginizle Varsin büyüsün çocuklar Düisün gözlerimin mavi boncuiu Ben daha büyümedim, biliyorum / biliyorum |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|