![]() |
Sirhot - Hayalet |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sirhot - HayaletHayalet hayalet artik ölüsün ruhunu teslim et ![]() hayalet gece yarisi senin için geldigimi hayal et ![]() Hayalet, hayalet, hayaletsin yada mezarliktan çikmis bir zombisin, artik sen bu dünyaya ait degilsin cehennem çukuruna düsmüs bir zebanisin ![]() disinda, hayaleti yinede hissedersin kiçinda ayak uyduramazsan eger bu dünyaya, gidersin digerleri gibi öbür dünyaya, Korksan da korku etmez gerçegin yaninda bes para, hayalet olursun bu aciyla yasarsin sen sonunda,dünyanin gerçeklerinden koptun ne yazik sana, korkma korkunun yok faydasi artik sana ![]() kitabi çoktan kapattik attik, dipsiz zifiri kuyulara merdivensiz daldik ![]() gene de biz sessiz sessiz ve nefessis kendi korkularimiza katlandik, çünkü bu dünyada hiçbirimizin korkusu yok ama sen bir hayaletsin kork ![]() Hayalet hayalet artik ölüsün ruhunu teslim et ![]() hayalet gece yarisi senin için geldigimi hayal et ![]() Hayat sadece eglence degildir, sözlerim sana en güzel nasihattir, bir gecede bes kariyi yataga atmak bir hiçtir, koyamazsan ortaya bilegini yüregini ![]() ![]() The cloud becomes black and the sky becomes blue ![]() ![]() ![]() Hayalet hayalet artik ölüsün ruhunu teslim et ![]() hayalet gece yarisi senin için geldigimi hayal et ![]() Havadan gelen parayla yasamak kolay, az üretip çok yemek herkese uygun bir olay, dogruyu bulmak istiyorsan kardesim ol bana takil, Iste yillardir aradigin gerçegin yolu ve akil ![]() itlerden biraktigi pisliklerden böyle gidersin sen korku ve aci vericez sana, çökücez üzerine hayalet gibi ![]() bir sokagin ortasinda yada bir mezarlik arkasinda ![]() Binmelisin sen güzel spor arabalara gezmelisin bütün gece karilarla niçin?Kizlara hava atmak için saçmalisin yalanlarini ortaya, yoktur baska isin senin bu kisitli hayatinda, sen sakin ha benim kizima bakma yanimda ![]() hayalet gibi isini gizli bitirsin, topladigin kara paralari karilara yedirirsin paralar suyunu çektiginde yine ortalarda gezinirsin bu isin sonu seni duman edecek bilmezlikten gelirsin ![]() geçmisten gelen bir fosilsin sen tipki gerçek bir dinozor ![]() Bizim sözümüzü dinlemezsen gerçek sana kor, ama yaptigindan utanirsan en iyisi bir bilene sor ![]() üzerine gelecek,her an her kan seni biraz daha ezecek ![]() Bütün o korkuyu at ve dinle beni dinle bak korkma karanlikta bir kibrit yak bir çakmak çak bir mum yak korkuyu at ve bir beni dinle, sakin ha bakma hayalete nefret ve kinle soksa hayalet çöker senin üzerine ve acinin dozunu arttirir günden güne ![]() Hayalet hayalet artik ölüsün ruhunu teslim et ![]() hayalet gece yarisi senin için geldigimi hayal |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|