![]() |
Toygar İsıklı Sarkı Sozlerı [Dudaktan Kalbe ◘ Menekse Ile Halıl ◘ Yaprak Dokumu] |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Toygar İsıklı Sarkı Sozlerı [Dudaktan Kalbe ◘ Menekse Ile Halıl ◘ Yaprak Dokumu]+ YouTube Video ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed ![]() Saklama yüzünü Yarım kalan hüznünü Yavaş yavaş dağılır Bulutlar Karanlıklar Yine duvarlar örülür tenine Yeni umutlar süzülür yüreğine Bir damla gün ışığı yüzüne yasak Gözyaşı umut hep sana tuzak Elin kolun bağlı aşk sana yasak Her yeni sabah gecene tutsak Hep sana uzak Ah Hüznüne tutsak KOZA Gözyaşının ardından, mutluluk ellerimde ![]() Bir küçük su damlası, yol buldu denizlere ![]() Yarin sözünü duyunca, Viranelerde ahh süzüldü aşk ![]() Fırtınanın ardından, mutluluk ellerimde ![]() Gözyaşı değil umut, aynadaki yüzümde ![]() Yarin sesini duyunca, Viranelerden ahh süzüldü aşk ![]() Yarin yüzüne bakınca, Örüldü kozasında saklı aşk ![]() ![]() ( Gecenin Hüznü ) Gün geçmez Yüreğimdeki acı amansız Yalnızlık Yüzüme vurur geçer zamansız Hüznüm bile yorgun Her damla Gözyaşımdaki keder umutsuz Sensizlik Geceme akar gider mi sonsuz Kalbim yine yorgun NİNNİ Yum usulca gözlerini Uzat üşümüş ellerini Sakla o masum yüreğini Zaman gibi sessiz uyu Bu dünya dipsiz bir kuyu Pamuktan kalbin solmadan Hayat yüzüne vurmadan Uyu yavrum uyu Bu dünya dipsiz bir kuyu Uyu melek yüzlüm uyu Bu dünya dipsiz bir kuyu NİNNİ Yum usulca gözlerini Uzat üşümüş ellerini Sakla o masum yüreğini Zaman gibi sessiz uyu Bu dünya dipsiz bir kuyu Pamuktan kalbin solmadan Hayat yüzüne vurmadan Uyu yavrum uyu Bu dünya dipsiz bir kuyu Uyu melek yüzlüm uyu Bu dünya dipsiz bir kuyu YAPRAK DÖKÜMÜ Gün geceye varmadan Toz duman eder bu şehir Yalnızlığa inat İklimler değişir Gün bitiyor bak yine Dün yitiyor kalbime Her mevsim bana sonbahar Dört duvar Gün bitiyor bak yine Dün yitiyor kalbime Her mevsim bana Sonbahar Yaprak Dökümü TEBESSÜM Dün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Umut eder bir yanım ![]() Bu son degil ,baslangıç Biliyorum ![]() Yağmurun sesi anlatıyor bize herşeyi Yüzümde bir tebessüm dinliyorum ![]() ![]() ![]() Bu acılar elbet biter Hayat yine devam eder Bekliyorum ![]() ![]() ![]() Neler neler gelir geçer Herşey unutulur Bir ümitle yeni bir gün başlar ![]() ![]() Gelsede son bahar Hayat gülümsüyor akıp gidiyorken zaman A yine bir gün baslar ![]() ![]() ![]() Yepyeni, umutlar ![]() ![]() ![]() Gelsede sonbahar ![]() ![]() ![]() UZAK Yine ay doğuyor Yine günler uzak Uzanır geceler ah hüzüne Dolanır uykudan sabaha Günler geçiyor Bana herşey uzak Dökülür yeni bir yaprak daha Vururken yüzüme sonbahar GEL ETME YAR Gel etme yar beni koyma elde Toprağını suyunu yitirme Kanayan yaramı incitme Ben değilim bende Duman oldum günah değilmi bana Ne ettimki neler buldum Kolum Kanadım kırdın |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|