![]() |
Erdem Yener -Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Erdem Yener -Şarkı SözleriHenüz erken değil mi yola düşmek için bebek Bugün karda iz bıraktım yine Sakın öyle düşünme Korku değil halime sebep Kendime gelmem gerek biraz Anladım sende sıkıldın, bundan belki fazlasıyla Ama ben eski ben değilim İstersen çalışrım, yoluna koymak için biraz Yine de sen bilirsin Ben anlama x2 Sorun sen değilsin asla, sakın yanlış anlama İstediğini bilmeyen belki de benim Şimdi giderken buralardan, anlam vermeye çalışma Sakin ol, lütfen, zorlaştırma Beni anlama x8 Beni anlama x8 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Erdem Yener -Şarkı SözleriBelki bir parça ömür bulunur bir yerde, Belki içine biraz hayat konulur ![]() Belki ölmeden insan olunur yine, Belki biraz da hava solunur ![]() Belki bir gün Ağaçlar kök salınca, hepsi göğsüme batınca Tek odalı kağıttan şatomda Uyanırım belki ![]() Yalnızken kırık yatağımda, alışırım zamanla ![]() Bu kadarı var bana hayatta, Yetinirim belki ![]() Belki bir parça akıl bulunur bir yerde, Belki içine zeka konulur ![]() Belki bir gün Agaçlar sararınca, rüzgar göğsüme dokununca Camdan dışarı bakınca Anlarım belki ![]() Yatagımı onarınca, dayanamam yalnızlığa Daha fazlası var hayatta, İsterim belki ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Erdem Yener -Şarkı Sözleriİçimde bir parça sen Zorluyorsun tüm duvarlarımı Bu kadar büyük çaba neden? Pıhtılaşmış aşkımız Gürül gürül akarken her yana bir kez bile bana dokunamadın kanla Sana evine dön diyemem Artık bir evin yok aslında Seni kendi yalnızlığınla Gördüm gördüm Sakın çağırma gelemem Artık bir hayat yok aklımda Tüm büyük yangınlarda Yandım Yandım Kimi şeyler için çok geç Kimi şeylerse zaten imkansız hayatta Uğraşma, herkesin istediği en uzağında Kimi şeyler ulaşılmaz Kimi şeylerse zaten yok bu hayatta Uğraşma, herkesin hissettiği en yakınında Artık hiçbir şey istemem, senden Gittiğin yerde kal sadece geri dönme Sakın geri gelme Sana geriye dön diyemem Artık bir geçmiş yok aslında Seni kendi yalnızlığımla Gömdüm gömdüm Sakın soru sorma bilemem Artık bir cevap yok aklımda Tüm büyük yangınlarda Yaktım yaktım Kimi şeyler için çok geç Kimi şeylerse zaten imkansız hayatta Uğraşma, herkesin istediği en uzağında Kimi şeyler ulaşılmaz Kimi şeylerse zaten yok bu hayatta Uğraşma, herkesin hissettiği en yakınında |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|