Nurettin Rençber Türkü Sözleri |
11-29-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Nurettin Rençber Türkü SözleriEzo Sordum seni yıLdızLara ay ışığına DediLer tamn bin yıLdır görmek onu Sordum kavim kitapLara tozLu rafLara DediLer o bizden önce buraLardaydı Magrur bir uçurum oLdu kaLbim Sen gittin gideLi buraLardan AyrıLık ne yaman bir ateşmiş Ne oLur dön geL ezo Oy ezo yaLnızLık ezim ezo Oy ezo görmüyor gözüm ezo Oy ezo tutmuyor dizim ezo Tükendim dön geL ezo CeyLanLarı emziren bir peri gibi KoLLarında uyut beni ibLise inat Ey rüzgarın sevgiLisi orman çiçeği Hasretim sensin gurbetim sen gün ışığım sen |
11-29-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Nurettin Rençber Türkü Sözleri[align=right:6c7cbd82d9]Ardın sıra koştum dönersin diye Kıyametler koptu sen hiç duymadın Gece gündüz geçer Hayalin gözümden Güneşim karardı sen hiç bilmedin Bırak üstüme gelsin çıplak ateşin Günahkar ruhumu yaksın da geçsin Dağıtsın içimde kalan ne varsa Savursun külümü döksün de geçsin Yürürüm Gecede Yanarım senin için Offff Bilirim yine de Sen asla dönmeyeceksin Of of of Koparıp göğsünden uzat yüreğini Kurusun gözyaşım mahşere kadar Nelere değiştim senin hayalini Bilseydin kalırdım sonsuza kadar[/align:6c7cbd82d9] |
11-29-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Nurettin Rençber Türkü SözleriAğLama Yar Sen LeyLaydın bende mecnun çöLLer içinde Sen aLevdin bende rüzgar küLLer içinde GeLde bir gör şu haLimi kuLLar içinde Yeşermez bahçem, kapanmaz yaram zaman içinde AğLama yar ağLama yar Bir gün geLir bu hasret biter Döneceğim ağLama BekLe beni ağLama Her seLamın her keLamın yaradır bende Sob bir kere görseydim son nefesimde Sende git yar sende bırak sende unut beni Kanasın yaram sararsın bahçem zaman içinde |
11-29-2012 | #4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Nurettin Rençber Türkü SözleriEski yara eski yara SızLıyor eski yara Yenisinden fayda yok Varıp gitsem eski yara Eski yardan eski yardan GeciLmez eski yardan Yenisinde gönüL eyLeme yare kaLsın eski yardan Eski yara eski yara Kapanmaz eski yara Sinesine sürer mi Geri dönsem eski yara Eski yardan eski yardan Gerçek sözden eski yardan Ben yareyim sen derman Kes umudun eski yardan Eski yara eski yara KaLbimde eski yara YüzLerce güzeL varda Hasretim ben eski yara Eski yardan eski yardan Ne kaLdı eski yardan DaL kırıLdı duruLdu mu Aşk kaLmadı eski yarda |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|