Emre Baransel - Likit Lirik (Ft. Cash Flow &Amp; Ramiz |
11-29-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Emre Baransel - Likit Lirik (Ft. Cash Flow &Amp; RamizRamiz Haha!Bu çocuk kendini raplere kaptırdıAnası rapçi olacak dediBabası çıldırdıBıktırdı,hayatı rapten ibaret sandıAdı Ramizdi ufacıktıGözünü kapatıp aya çıktıYaş oldu yirmi beşDeş bu rap e kardeşRap oyunda zar düşeşRap olursa aşk beleşEn büyük oyuncağım mikrofonum şaşmazDerdim,tasam yok ki Rapsiz bu ruh azmazYine de finale koşar ezilemez ki bu çeneBüzebilir sanılınır denemek can acıtır deneDört tarafımda meşaleden bi karikatürAdımı dür,cebine koySözümü ruhuna sürGöze batanı söbelemişsek yaparız kime ne lan?Kafa tutanı tepelemişsek ne ki be sana batan?İstanbul hep bizimdi kimseden ematen almadıkBu kavga tek benimdiKimine pabuç bırakmadık Nakarat Fren yok!Bu likit lirik Sen yazanda satılır mı burada tipik trip? Best aktör sen en iyi yönetmende ben Senin rol aldığın bütün bu rap filmini yöneten x2 Emre Baransel Hicvi kromozomlarına ayıracak olan Emre Kozmik flowlarla güçlendi Gel deneme et be Akamadın ritmin üstüne Gelme üstüme ben dört nala giderken Olan var nene! Aynı paradoks içindeyim bak dur kalk Yine serenat yapar zaman tart kim ak Hayatım bok gibi sen öyle bilmesende ama fark basmaz her hava koşulunda uçar Emre Derinliklerde boğulur Eşşek mc'lerse salt sesim dal fix boyutlu kermesin başında mıyım yoksa sonunda mı bilemicem ama; komplike her şey net kutup yok siyah beyaz Nefret ettiğim ama içine düştüğüm durumun adı apaçık kararsızlık! Yazdığım gibi eksilerimi tevazu da göstermem Klişe betimlemerle tanımlayamazsınız beni! Nakarat Fren yok!Bu likit lirik Sen yazanda satılır mı burada tipik trip? Best aktör sen en iyi yönetmende ben Senin rol aldığın bütün bu rap filmini yöneten x2 Cash Flow Bu beate nostalji yapmak istesekte biz:Atmak istesekde sizde yok bi bilgi ilginizAçık saçık fikrinizYalan dolan zikrinizHip hop benim için bi ayna açık deniz biznezzRap ten başka bişey değil işte izimiz sistemAğzın yazdı dissten sonra rap içinde migrenBu yollarda geldik gittik , seçiminse iğrençEski okulu hafife alma sende yok ki direnç Vurdukça Günleri yol gibi kurdukça,çorabım su doldu bu mixtape içinOldukça ıslandık yağmurun altında sigaraya vurdukçaHızlandık buldukça kullandıkKayıta aldık bu gece,bu rapi,bu hece o çekin sahte yazanaHatırlattım çatır patırBizde tırlattıkSatır biter lafım aklına girerse aykırsınİşin biter o an Allah diye sayıkırsın Nakarat Fren yok! Bu likit lirik Sen yaz yalnız artılarını bu da tipik trip! Best aktör sen en iyi yönetmen de ben Senin rol aldığın bütün bu rap filmini yöneten |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|