Dj Ates Ft Mc Günes - Ben Seni Sevmedim

Eski 11-29-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Dj Ates Ft Mc Günes - Ben Seni Sevmedim

Ben seni hiç sevmedim ki,yorgun aksamlarda söyledigimiz sarkilari sevdim,bir çiçege gülmeni, bir güle benzemeni sevdim,bir de yildizlari sevdim, eylül aksamlarinda gelip gözlerinde durdular

Beni yola koydugunda ayrilmani sevdim,kursunlari sevdim beni vurdugunda,aglamayi sevdim, unuttugunda,yalniz oldugumu anladigimda,ayakta kalmami sevdim,yikilmami sevdim, seni her hatirladigimda,ekmegi sever gibi sevdim sensizligi,su gibi özledim temmuz günesinde sesini
ikindide yagmur gibi,geceleyin rüzgar gibi sevdim

Kuslara sarkilar ögretmeni sevdim,menekseyle konusmani, nisani hatirlatmani,baharin bir adinin da yalnizlik olmadigini,düstügüm zaman kanayan yanlarimi ve tuhafligimi üsüdügüm zaman,sakiz satan çocuklari, yeni çikan sarkilari
her kaybettigimde, kazanan yanlarini sevdim,denize düsmüs gül gibi düstüm atese

Ben yangini sevdim, yandigim zaman böyle iste,denize düsmüs gül gibi düstüm atese ben yangini sevdim ben seni hiç sevmedim kiBen sevdim mi adam gibi severim:Bir gece bir ceylan indi dagdan kalbine,bir gece bir siir gibi kibrit alevinde,alemin ortasinda kimsesizligin sesinde bugusunda sabahin,acimasizliginda bir ahin,aglayan yüzünde insanligin,
ferahlatan gücüyle duanin,korkutan yaniyla narin,incirin, zeytinin ve kalbin üstüne,gülün üstüne tutundugum umudun üstüne,korkunun üstüne, senin üstüne,hep Senin üstüne, hep senin üstüne

Gittigin zaman,gitmeni sevdim,evreni sevdim geldigin zaman
kalmani sevmedim,korkuyordum sana alismaktan,yine de sevdim gülümsemeyi,mendilimi sallarken seni götüren trenin ardindan
kirlara ilk kar düstügü zaman,ölümünün ne güzel oldugunu sevdim,seni içimde öldürdügüm zamanYorgun aksamlarda söyledigimiz sarkilari sevdimbir çiçege gülmeni, bir güle benzemeni sevdim,bir de yildizlari sevdim,eylül aksamlarinda gelip gözlerinde durdular

Iste ben bunlari sevdim,seni sevmedim anladinmi sevmediiiiiiiiiiiiiiim

Dj Ates Cehennemden Gelen Ses

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com