Familia Tokat-Elveda Sevgilimm

Eski 11-29-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Familia Tokat-Elveda Sevgilimm

Elveda Sevqilim ıslandı gözlerim acıyor bak icim duydumu yüreğin bosuna ağlama bosuna sözlerin kendine iyi baq elveda sewqilim
Elveda Sevqilim ıslandı gözlerim acıyor bak icim duydumu yüreğin bosuna ağlama bosuna sözlerin kendine iyi baq elveda sewqilim

bir zaman sevqin ile yasardım ve mutluydum gözlerine bakarken inan hep huzurluydum yanımdaydın sevqilim SenLe Hayat Doluydum
Aşkımız bitti Artık Kahrolmaktan Yoruldum bekleyemem ben Seni Artık benim DeqilSin Kavusmaksa 1 Hayal bunun Sebebi SenSin
Sonucta bir İnsanım Kalbim neden EzilSin Esmesin Yar Rüzgarın buda Artık kesilsin gül Dedinde Üzmedim sana ben kıyamadım
derdime Dert ekledim Sana Anlatamadım Sevmedin belki beni yıllar boyu Oynattın Kalbimi Verdim Sana Ates Misali Yaktın Aynı Sehirde Durduk 2
yabacı Olduk anlasaydın sen beni mutlu mesut olurduk iş işten gecti artık biz yolumuzu bulduk Sanki ne Fark Eder Yar Gönlümüzü Avuttuk ELDEVDA SEVGİLİM
Islandı Gözlerim bAK bAK yanıyor İcim Duydumu Yüreğin bosuna Ağlama bosuna Sözlerin Kendine iii bak ELVEDA SEVGİLİM

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com