Reyhan Karaca - Tüm Şarkı Sözleri |
11-29-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Reyhan Karaca - Tüm Şarkı SözleriAman Diyorum İçini dökmeye çoktan hazırsa bulutlar İstemesende yağma desende yağmur yağar Belkide hiçkimse beni üzmedi senin kadar Yapma desende gitme desende bitti buraya kadar Kendime bir süre aşk mı? Yok aman diyorum Son bir öpücük sana benden İyi günler diyorum Ezbere konuşmak için geç Tanıdık geliyor Son sözlerim ama sen gül geç Giden gidiyor Aşkım Aşk Zamanı Biri beni sevmeli Gece gündüz özlemeli susadım aşka Belki sonra gidersin Bitirdin mi bitersin Çare yok başka Yüreğinin ucundayım Bitmişim sana göre çok akıllıyım ya hatırlarsın nasıl olsa sana tutkunun ya Aşkım aşk zamanı yaklaştı sanki Son aşkım olmaya söz ver O zaman olur belki Ayaz Gözlüm Tek söz söyleme bunu ben istedim Giderken dur bile demedin Ne geldi başıma bir gurur uğruna Yalvarmak, yakarmak boşuma Hasretinle başa çıkamam Tutsak ettin rüyalarımı Kaybettim ben umutlarımı, yarınlarımı Sen yoksun her yanım huzun Adı yok gündüzün Anlasana can özüm, ayaz gözlüm Sen yoksun her yanım huzun Adı yok gündüzün Anlasana can özüm, ayaz gözlüm Ayna Ayna Sen de hep gözüm vardı farkında değilsin Bir tanısan bir daha zor vazgeçersin Sen de hep gözüm vardı farkında değilsin Bir anlasan bir sevsen çok zor gidersin Ben her gün burda oturup seni beklerken Sen hala orda burda dolaşıyorsun Mevsimler geldi geçiyor sana gel derken Sen hala orda burda dolaşıyorsun Bu zamanda benim gibi sevgili nerden bulursun? [Nakarat] Ayna ayna söyle bana benden alası var mı? Ben olmasam dünyanın manası var mı? Ayna ayna söyle ona başka şansı var mı? Benden başka bir aşkın manası var mı? Sen de hep gözüm vardı farkında değilsin Bir tanısan bir daha zor vazgeçersin Sen de hep gözüm vardı farkında değilsin Bir anlasan bir sevsen çok zor gidersin Ben her gün burda oturup seni beklerken Sen hala orda burda dolaşıyorsun Bu zamanda benim gibi sevgili nerden bulursun? [Nakarat] Bile Bile Ben aşktan çok şey bekledim Umduğumu bulamadım Ben seni yürekten sevdim Ama sana yaranamadım Bu kadar acıyla dünya batmaz Korkma canım canın yanmaz Kalbimi sardı bu aşk yarası Öyle kolay kolay son bulmaz Aslında seni çok iyi tanıyorum Bile bile kalbimi yaralıyorum Günleri ayları sıralıyorum Senle de sensizde yapamıyorum Firarım Ben Bir kere deyse şu ellerin ellerime Bak sende aklım Sordular ama varmadım isteyene Ben sende kaldım Gel kulun olayım Al götür odana Yar bir an daha dayanamam Bu geceye firarım ben Of dayanamam bu geceye firarım ben Çel şu kulunun aklını allahım Alıp da kaldırsın beni dağlara Ele güne rezil olurum vallahi Gelin edecek beni dedim eşe dosta Hadi yarim hazırım dünden Hele yarim beni al benden Tutamazlar ki kaçarım zaten Dayanamam bu geceye firarım ben Gidesim Gelmiyor Bir gün sen kendinde kendini görmüyorsan Vede kendinden gölgeni saklıyorsan Uzatma yanıma gel yanıma Bırakma beni yalnız başıma Gidesim gelmiyor doymadım aşka Gelde gör başka Neler neler yaşar içimde Şu acım dinmiyor Sormadık aşka Gelde duy başka Neler neler yaşar içimde Sevenin halinden sevenler anlar Gel gör şu halimi bir teselli ver Aramıza başka biri girmesin Tertemiz aşkımız bana geri ver Gölge Çiçeği Dalgaları rüzgarlar öperken O seher yelleri esmeden İlk martılardan da önce ben Uçsam orda mısın Koşsam orda mısın Beni yine sorar mısın Gölge çiçekleri gibi açar mısın Dünü yok, günü yok, yeri yok Nasılsa saramaz sevda hevesi Düşü yok, sesi yok, izi yok Nasılsa açamaz gölge çiçeği Bir kapı daha kapanmadan Gelebilsen ne olur Neden sorar mısın Beni yine sorar mısın Gölge çiçekleri gibi açar mısın İnkar Ediyorum Kendimi taniyordum senden öncede ben vardim Belki anlatamadim cani gönülden haykiramadim Tahammül sinirlarini coktan astin be güzelim Yerinde olsam kabul ederdim bana cektirdiklerini Tahammül sinirlarini coktan astin be güzelim Özür dilersen hata edersin bosa harcama sözlerini Bugün seni inkar ediyorum terkediyorum Nasil istersen öyle algila Yavas yavas hazmediyorum ve farkediyorum ki Güller asla yalandan solmaz |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|