![]() |
Sibel Can 2009 Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sibel Can 2009 Şarkı SözleriSibel Can Benim Adım Aşk Git sen de git unut beni Git sen de git herkes gibi Bir büyü bir lanet Bu bitmedi ömür boyu Galiba sevilmeyi hak etmedim Bir ben miyim yenilen kadere Bir ben miyim bana hükmediyor Hiç hatırım geçmedi mi? Bir kere Yine bir bana zulüm ediyor Benim adım aşk benim adım yalnızlık Dik yokuşlarla çevriliyim Benim adım aşk benim adım ayrılık Olmazlara meyilliyim Çantada KeKLik Esen rüzgar uçan kuşlar Getirdiler kara haberi Elin diline dolamışsın beni Çok ayıp ![]() ![]() Sana olan sevgimi hafife alıp da kendini Üstün tutmuşsun öyle mi çok ayıp Eş dost diyor ki gıyabında Atıp tutuyor sağda solda O her emrime amadedir diyormuşsun ona buna Daha neler amanın daha neler amma da yaptın Sen beni çantada keklik farzedip aldandın Daha neler daha daha neler ammada abarttın Ben elimi sallasam ellisi güzelim Kala kala sana mı kaldım Sözüne yeminine ihanet edip nasıl da kıyabildin bize Seni adam gibi adam sanmıştım çok yazık Sana kapılarını kalbimin sonuna kadar açıp Baş köşede yerini ayırmıştım çok yazık Eş dost diyorki gıyabında Atıp tutuyor sağda solda O her emrime amadedir diyormuşsun ona buna Daha neler amanın daha neler ammada yaptın Sen beni çantada keklik farzedip aldandın Daha neler daha daha neler amma da abarttın Ben elimi sallasam ellisi güzelim Kala kala sanamı kaldım |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sibel Can 2009 Şarkı SözleriEğer İstersen Şarkı Sözü SENLE OTURUP BİR AKŞAMÜSTÜ İSTANBUL,U SEYREDELİM BİZİ SARAKEN AKŞAMIN HÜZNÜ GEL MAZİYİ YADEDELİM İSTERSEN AŞKIN OLURUM İSTERSEN GİZLİ KALIRIM İSTERSEN YILLAR SAYARIM EĞER İSTERSEN İNAN Kİ SANA KIRGIN DEĞİLİM BİR DELİ RÜZGAR ESTİ KAPILIP GİTTİM YALNIZLIĞIMA DARGIN DEĞİLİM YALANDI O AN CANIM BENİ SEVMEDİĞİN ![]() ![]() EZİYET Yeni bir eziyet arıyorum Onun için nefes alıyorum Kaşına gözüne beni seven Başıma bir kere gelsin aşk ondan Hafızam durup şarkılar sussun Gel uyandırıp kaldır uykudan Gelde sonrası uyuyan aşkolsun Kapıda bir kaça kalpde bir sancı Gel geçer diyor lafta bir falcı Bırakıp herşeyi gittiğin yolda Gelde zor deyip kaçan aşık olsun Anlamı yok bu hazin konuda çıkıp ağlamanın Anlamı yok yeniden sarılıp işe başlamanın Anlamı yok perişan ederek bel bağlamanın Yeni bir eziyet arıyorum Onun için nefes alıyorum Kaşına gözüne beni seven Benim için deli oluyorum Beni sevip acıması gerek Yere göve taşıması gerek Ele alıp yazı tura gibi Yüreğimi okuması gerek Başıma bir kere gelsin aşk ondan Hafızam durup şarkılar sussun Gel uyandırıp kaldır uykudan Gelde sonrası uyuyan aşkolsun Kapıda bir kaça kalpde bir sancı Gel geçer diyor lafta bir falcı Bırakıp herşeyi gittiğin yolda Gelde zor deyip kaçan aşık olsun Anlamı yok bu hazin konuda çıkıp ağlamanın Anlamı yok yeniden sarılıp işe başlamanın Anlamı yok perişan ederek bel bağlamanın Yeni bir eziyet arıyorum Onun için nefes alıyorum Kaşına gözüne beni seven Benim için deli oluyorum Beni sevip acıması gerek Yere göve taşıması gerek Ele alıp yazı tura gibi Yüreğimi okuması gerek |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sibel Can 2009 Şarkı SözleriBaşı Bağlı Şarkı Sözü Gözden ırak yaşadım aşkımı Sancılı bir düştü Tel örgülere kapılmaya meyilli aşk Herkese göre suçtu Kalp anlamaz imkansızı Hesaplamaz çoğu azı Ödünç teninde direnerek bekler yazı Seni kuşandım aşk diye Uyandım kokunla güne Gerçekleri göre göre gönlüm razı Hakkıma düşmeyen payım Seninle ne tamamım ne yarım Yollar kapalı oralı değilim Kader ağlarını örüyor başıma Sevmeye göreyim Kapısı aralı bırakın gireyim ÜŞÜYORUM Üşüyorum tek başıma Neden yoksun yanımda Bir başıma şu odada Efkârımla baş başa Al beni de yanına Gururumla oynama İçimde bir fırtına Vurma beni yollara Yine sensiz yine yalnız Yine tutsak kör akşamlar Avucumda son mektubun Dudaklarım hep seni söyler |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|