![]() |
Sana Olan Sevdamdandir Bilesin |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sana Olan Sevdamdandir BilesinÖpüyorsam ayriligi gözünden Söküyorsam yüregimi gögsünden Geciyorsam gözlerinin icinden Sana olan sevdamdandir bilesin ![]() ![]() ![]() iklim iklim seriliyor bakislarin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Karsiliksiz sevebilmekse sevda Gercek seven küle dönmüs her cagda Elim kolum baglanmissa kiyinda Sana olan sevdamdandir bilesin ![]() Giyindim karakalem gülümseyislerimi, ilk adimi attim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Meger ne yalniziz insan olmuşsak Yaprak gibi dalda sessiz solmuşsak Yeri gelmis aciyada gülmüşsek Sana olan Sevdamdandir bilesin Yeri gelmis ayriliga gülmüşsek Sana olan sevdamdandir bilesin ![]() Yakiyorum yüregimi cehenneme inat, üsümesin yoklugun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Göz kapaklarima agirligi mi sürdün sevdanin giderken? Günesi göremiyorum ![]() ![]() ![]() ALINTIDIR ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|