![]() |
Karaçalı Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Karaçalı Şarkı SözleriKaraçalı - Azize Veda Kalbindeki çölden topladığım ılgımları koyduğum kavanozu ve kadife perdelerimden damlayan okyanusun ıslattığı halimi de al ! biliyorum ki ıslak betona basarsın üstelik o hali harap o resmi siz yolladınız bana ![]() taş plaklar hala duruyor azizim çocukluktan kalan bilyalar resimli kartpostallar gazoz kapakları vita kutularındaki kenevir tohumu ve yenmiş erik çekirdekleriyle iyileşmeniz için her sabah gönlümün arka bahçesindeki çınara nezir diye astığım gözyaşı acıyla bekletir sabahı bunca acı içinde Rap devadır! dev aynasının karşısında bile küçücük yansır yüzüme ahı! öyle sonne ki , on iki on altı yada yirmi yirmi iki değil öyle çok şey var ki anlatacak iki verse'den tam seksen bar yazıldı bu şiir öyle isim yapmak hiç harcım değil ki tam altı senede rapimi tırnaklarımla kazıdım eğil! peki nerdeydim bu vakte kadar deme azizim çünkü bu vakit , eşref vaktidir çünkü bugüne dek hiç, hiç beş para etmez şarkı bırakmadım ardımda bundan gayrı yapacağım herşey bakidir! benim aşkım Allah aşkı hukuk bilirim ! fenniyim benim tahtım halkın tahtı bir ateş yaktım içinde kendim yandım İbrahim aleyhisselam'a atıfta olsun yanmadı ruhum! her lütufta bir sükutsa oyun düğün dernek kurulsun! buysa nizamı, alırım hizamı, çekerim fizanı Sahabe-i Kiram'ı zikretmekle geçsin ömrüm varın berduşu zerdüşt eyleyin karın geceyi, ben neyleyim! on yaşında babam çekti gitti malesef gül yüzü elma dağı Adem oldum her hüzün şeytan sancısı bu şehir annem oldu! "Ey nefsi! Güneşin bir mızrak boyu yaklaştığı tüm beyinlerin fokur fokur kaynaştığı insanların üryan olarak dolaştığı annenin oğlunu tanımakta zorlaştığı" ah çekti Ademin secdeye kapanıp dua ettiği! ben nefsime zulmettim , toprak cennetin ırmaklarında gusletti lakin ben çok kirlendim ikinci verse de küfrettim rahmetini gönder gölgeme beni de kabul et kendine Muhammed Ali aşkına affet beni de ? koro : x2 şimdi beş taş oynar yeraltında iki çocuk biri ben gölgem dama attı papucu karaçalı : rap : mahşer yeri ve ala diğeri dikene dikili zehir markucu ![]() verse-2 şeklini şemalini s*ktiğimin ***leri bütün gün panayırlarda salınır durur o kıçları jonkey bebe , bomboş hayata bakışlarıyla hass*ktir lan! ot sarmayı bile bilmez , mukavvadan zıvana yapışları ![]() ![]() üç dört tane boktan album yap ortam manyağı zavallı git ona buna yalaklan sonra gel karşıma bana diss at bu ne cüret lan! bedeli belli üç cümlelik halin var tabuta bir osuruk borcun var! git belana başka yerde bak mevzu arama ara ama bende değil bu mc sana bir deli gömleği fazla senden rapçi olsaydı bende de filozof olurdu agam! benden filozof olur olmasına ama senden mc hiç olamaz agam! çükünün kökünü öpeyim uzaklaş çünkü bi büründüm mü karalığa halim kamuflaj yıkanamaz özün ayıklanamaz tenin naaşın kafa göz lamer basur yarılır kaşın gözün! dünden bugüne dek hiç mc dostum yok çünkü hiçbiri kardeşim diyerek yanıma bir adım dahi gelmedi sakın çıkıp sahnemde rastgelme o gün ölüsün! çünkü bu laz seni hiç ama hiç sevmedi - bitch! namaz kıl adıma dua et yadeli bu fetretin hükmü de bitecek elbet kalbimin güneşi ha tutuldu ha tutulacak bir kadına yenildi yutuldu bir günah keçisi daha onca Allahsızın arasında bir kaçı insandı ama hiç biri kalmadı ( ahaaaa) bu ep ye hiç bir anlam vermedim diyen embesillere o dere anlamlı ve apaçık bir söz : s*kimde bile değilsiniz siz gidin onun bunun sözünü çalıp çırpanları dinleyin siz, üçer beşer beat dilenenleri siz, küfürle saygısızca tabiatsız maneviyatsız hayasız ve hayatından kaygısızca ona buna diss atan o ibneleri dinleyin! rapte ne kadar şebek ve köpek varsa alın dinleyin! delikanlı adam oturur otunu evinde içer! delikanlı adam sokakta *m koklamaz geçer yatağa, benim s*ktiğim gibi s*ker! şimdi diyeceksin ki : mc , niye bu parçayla ep nin içine ettin! niye bu track de böyle pis dilin"benim beynimdeki yarasaların kanatları boşlukta çırpındıkça kanarlar" azizim sen bunu anlarsın! üstadım Necip Fazıl!a atıfta olsun yandı bi kere ruhum ama günün birinde elbet geçer ! yeahh 2006 , Mezar Virtüözü ep Trabzon Yeraltı savaşla ihya olunmaz ama barışla kardeş olunur ![]() ![]() bunu gönlüne yaz ve gölge etme başka ihsan istemez! peez ! dip not : "Ey nefsi! Güneşin bir mızrak boyu yaklaştığı tüm beyinlerin fokur fokur kaynaştığı insanların üryan olarak dolaştığı annenin oğlunu tanımakta zorlaştığı" CENAB-I HAKK'IN KELAMIDIR ![]() beat : Karaçalı (sample yok) |
![]() |
![]() |
![]() |
Karaçalı Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Karaçalı Şarkı SözleriKaraçalı - Bir Su Damlasının Dörtte Biriyle Evren denen boşluğun ağzından çıkan ferman bozdu büsbütün kemikten oyuncaklarımızı bak insan çamuruyla oynaşmak ondan ve ondan mikrop tutuyor nefesin lan defol git yanımdan! (yanımdan) geveze bir ölüm suskun bir hayat getir bana sakinliğinle yoğur içimden kopan dünyayı bir su damlasının dörtte biriyle çürüt kemiklerime yapışan rüyayı yanaş evrenin yamacına borazan duyuldu kuzey ve güney yarım kürede ferman çıktı kalem yoktu - kemik kırıldı öteler beriler bir olana değin birleşti bugün ! sulta zalimin eline geçti aşkı olan aşkını bıraktı öldüm giyecek kefen yok sus bugün! sen sevdam sen yas içinde yaşlanmış kalbimin sahibi sen insan gibi cıvıma hayat gibi pekleş bugün! yas içinde yas yok içinde yok var bugün allı pullu kefen yok tenim beyazlar içinde kefen süs bugün ! ceza evinde pogrom sanki bir ömürlük hışmın katliamı avuçlarında kaldı çiçeğim kasıp kavuran istimlakım kaktüsle biten serabım çölde tafra sukünetin içine çakılı geceye çökülü cinnetim - bazen cehennemin tam ortasında tek gülüşlük cennetim katıksız öfke rastgelirse kainatına kadar kanlı dilim bazen karanlıkta dolaşan kandilim kısmetin varsa hayra yorulan alametim ki bir gün elbet geleceğim koro : x2 bir su damlasının dörtte biri gülüm yeter mi ölüme mani olmaya yüzsüzce çaldığım rahmet kapısı yüzüme kapanırsa ya , bir su damlasının dörtte biriyle yanar cesetim o gün beat : karaçalı (no sample) |
![]() |
![]() |
![]() |
Karaçalı Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Karaçalı Şarkı SözleriKaraçalı - Defolu Caddelerde Fotomontaj yeah homie ilk perde : (şair) Devir daim saatlerde karanlık cadı kazanı öyle bir sevda ki bin yerden delik deşik resmen devrik yaşamakta kurallı tek cümle : seviyorsam git ! sevmiyorsan gitme ! yüreksiz şehir bu ki gözlerini kalbime dikmiş toz mavi - kış zehir - göz yeşil Rap siyah - gök kırmızı uffff , bütün renkler yine karıştı ![]() ![]() ŞİNASİ (cıgara içerken) - geçen gündü işte , girdim otelden içeri, kafamı şöyle bi kaldırdım ki baba, on numara be, akıyor be , orta kulvardan şaha kalkmış bir tay gibi! atıma vuriim varya, onu varya uffff ![]() ![]() GÜRBÜZ -oğlum , ben bu karıyı 50 kere soydum , 300 kere giydirdim ![]() ![]() nasıl olur lann? nasıl olur lan? kim demiş lan!kim görmüş lan? ne alakası var? gördüğünüz karı Sophia olamaz oğlum! Şinasi -valla bilmiyorum abi, öyle bi parçaydı yani ![]() ![]() oturdu kontes kontes herifin karşısında ![]() ![]() patlattırdılar ![]() ![]() salsa, bir çaça ![]() ![]() ![]() ![]() ne bilim abi ![]() ![]() ŞEREF -doğru konuşun lan! o gördüğünüz karı benim otuz senelik aşkım Sophia lan! biraz seviyeli olun lan! s*kmiğim kafanızı! akıllı olun lan! (şinasi-tamam abi ![]() Gürbüz-ne oluyo yaa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() şimdi Sophia'yı aricam lan ![]() ![]() varya ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (ŞAİR) Defolu caddelerde ihraç fazlası kadınlar görüyordum fiyaka arabalardan üstü açık oyunlara oyalanan defolu caddelerde yüreği yırtmaçla ağzına kadar açık işporta giysili kadınlar yine de kocaman göğüsle önüne bakmak zor iş yada ne bileyim her gördüğünü silikonlu kaldırım sanmak yürüyorum arkama bakmadan lakin sürümlerden kazanmıyor bile adımlarım ![]() ![]() ![]() as beni meleğim kendi karanlık rüyama ![]() ![]() Gürbüz -abi kim dedi sana o karı Sophia diye yaaa! ( o esnada Şeref tabancayla Şinasiyi kovalamaktadır ![]() ![]() (ŞAİR) Hep bir önceki keşfi yeniden tekrarlamak gibi sen hep el sürülmüş ve üstünde adım izleri olan o kadınları sevmiştin dokunduğun her duyguda bir başkasına ait parmak izleri vardı yada duyguları öldürülmüş bir sevdanın ipuçları sen hep daha önce öpülmüş bir kadının dudaklarında sana dair cümleler bekledin oysa ıslanan kelimeler bir başkası adına sana yönlendirilmiş öznesi eylemine uymayan devrik cümleler kurmaya görevlendirilmişti onu öperken başka birinin gölgesi araya giriverirdi hep ve aslında sevişlerin senle olmadığını bilemedin kapanan gözlerde sen hep bir başka resim üzerine fotomontajdın azizim defolu caddelerde fotomontaj ![]() ![]() ve perde , böylece kapanır ![]() ![]() (alkış sesleri) fotomontaj ![]() ![]() ![]() (alkışlar devam eder ![]() ![]() sağolun , sağolun ![]() ![]() ![]() teşekkürler beat : karaçalı ( sample vardır ) |
![]() |
![]() |
![]() |
Karaçalı Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Karaçalı Şarkı SözleriKaraçalı - Kırık Madalyon verse-1 (karaçalı) tamam bu defalık gözlerimi kapatıcam ve herşeyi anlatıcam dinle, Sen koş yok olmaz , artık cinnetim bir yere kadar kızıl kan rengi ateşim şizofrene bağlar el yakar kanatsız martılar kaldı geride geldiğim yerde uçamaz oldu bedenim dönemez oldu kerbelada serbelada ebabil hesabı kitabı bıraksın artık melekler zati günah feci çözemez oldu artık cebir kapamaz oldu meramımı alem yalnız Allah bilir bu zehir öldürecek belki mütemadiyen bir rezil belki haşre dayanır kapısında çözülür dizinin bağı zaten nefrete vardı sözlerim boşa geçen bir ömürle söze başlamak da kaderde vardı göze almak tüm yalanları böyle yaralı bir kanatla göçerken! koro : x2 gözlerimin içine bak , bak! ( bak mother fuckka) içlerinde biraz kan var korkma yaklaş yanıma dinle beni ! verse-2 (Radyasyon) hükmüme riayet etmeyen hükümler rampa çıkmadan rant peşindeler rasyonel toplumda antiseksüel güzelliğin de bi yanık künyenin faslı zarar riyakarım redifsiz dizelerde gözlerim sessiz - savaşa rehin gölgelerin oyunu bu görünmez kronik savaşçı yıkımlarda dostluk yanıltıcı kriterleri yasak - yasal olana aykırı hiç bir ringde serilmedi havlum hiçbir zaman kesilmedi yolum! kum saati kısır vaktine müneccir sayfalar prangalı takvime tümleçlerin cümlelerine tehalü sen üç sokak aşşağıda tüne tüm erin yalan geçmişin talan Muhammed Ali! koro : x2 verse-3 (karaçalı) firar eylemde basit zorsa kal ateşinden zillet teninde çiçek açan kezzap azap : toprakların dağılışı fikir: çilenin parelelinde sıralanışı ondan içeri giremez gözlerin bir kerede kaldık çöl iklimde kül bezine sarılı iskeletimiz de! çamura boyanmış güneşimiz de! ötenazi broşürlerinde doğum izi lekesi dönüş yolu kapalı fitil çek ! alem kopsun gövdenden içeri! hakikatlar diyarından cebine koy leşimi! pimi çekilmiş anılarında bataklık : ölüm şerbeti! doldur testiye kezzap benden selam olsun sana azap dünya alem devri hakikat bitti gitti gölgemde yüzen topraktan ölüler şehri! muhasip çıkardı ölümden bizi kirli cebrin saltanatı vurdu dibi benden nefretim çıktı eriştik sıfrın hükmüne bağışsız bir gülün dikeninde solan nefesimiz ! yerim defol! orası benim yerim! yerim kalk yerimden! orası benim yerim ! defol! koro : x2 beat : karaçalı (no sample) |
![]() |
![]() |
![]() |
Karaçalı Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Karaçalı Şarkı SözleriKaraçalı - La Hey aciz olma derme çatma bu dünya dibe doğru yalpalayan mevsimlik ömrün haytası mahşer ödüllü çekilişten çıkma safi kasvet paftası tozlu bir rafta bekletir sabahı gece münevver düğünlerimin tabakta yenik pastası ırak neslime yakınsak kefil bil-imlası bozuk kameri yangınlarım mülteci günah bankası kalbim acemi soygunlarla firari ömrümün yamacından bana hiç rastlamadan geçti güne dair kader hep yalnızlığa kurban seçti döşeğine çağır beni gökkubbe kim bilir,ben aslında bir melektim kinimi bilir Allah ki mezara dikili bir çiçektim topyekün hatıralara kan kusan kader yere neden Allah yazar heyhat gecelik yakışmaz gündüze insan olan bu sendeki hak değil çürük bedene evham konar-amade nefret ensarı beynimde uçuşan kelimelere hedef koro : sümkür oğlum hükmü sordun posta koydum her hususta susta dinle maşrafa al da kıble önüne saçma rastta kaf dağında yönünü bulamaz alim kurna oyuna duramaz yönünü salla kerbela mı - kulağına yankı son sela mı taş virane - nakış minare - ihale üçlü yakışır oğlum toprak altı eşrafı kahpe! rajkaporsa tüyüne bitmez yen tetik sapık ve septik aklına ettik taciz kempir rapine kumpir oturttum-diyalektik verse-2 ellerimde çürüyen sonbahar cinayeti bedenimde ölen öldüren aynı kişi elini kolunu sallayarak geçiyor içimden katilim ve ben boynumdaki gümüş kolyede saklıyorum son nefesi azrili devir yık hayat saltanatını -meleğin çığlığına dokunan ******den soy şehveti lakin mezara çıplak sığıyor ancak insan dünya masalında uyuyan budalaları dirilten kabus çekil rapin karasularından! kapat! olumsuz penceresini müziğin manzaralardan dayan! nasılsa bu ırmak taşar sırtımdaki hatıralardan kendi gölgem uzat! parmak uçların karınca mabedinde sobe tuzak! bu kurulmuş gecenin rahmine beşikte sallanan bir ben burdayım fenomen hırsızın çuvalında şimdi vezrin son hamlesi şahım örtülü oyun burda bitti aç kapıyı rap alemi çıkış yok - gir içeri koro ![]() ![]() verse-3 meclis sarayı odalar han akıllar kerhane bil cümle uzar mahzer siper virane aydınlık uçlu bir ****** gece sokağı geveze unut yüzünde soluğu-kesik şah damarı dinsiz peri - fikrin cinnet yelkovanı unut hüznün asırlık sorumsuz unut herşey donsuz Bosphorus kadar doyumsuz titreyen fareler yer leş barikatı taverna alkışla lan haramzade bu sözlerin hepsi sana ve fakat keşmekeşlik mahzeninde beşikte sallanan ibneye tokat yo get da fuck out hey o rituel cinayet sahnesi kan kan kana kan mastürbasyon hamlesi bittik biz oğlum bitişe varamadan vardık-deli gömleği ateşe dokunmadan neden - hep böyle olmaz mı kahpe bizans yıkıldı yıkılalı istabul ağlamaz mı neden hep geceleri görüyorum her nesneyi neden o aydınlık deli gömleği ben ateşin efendisi bitmişiz biz eciler bura gönül kerhanesi bakire kanın kızıl nehrin cenininde durak-saa- debisi bitiyor bir balığın kılçıklı yalanı bitiyor yüzme bilmez zaman sancısı yaşlı bir meleğin iğne üstünde çarmıhı sevap kazanmaların boşa kazan günahı bırak aksın - avuçların kıvılcım nefesin soysuz akışkan hey yo çek o fitili patlasın an san nam rakkas götünde mahzer aklın savaş provasında bitsiniz siz moruk ahkamlar ülkesinde tepe taşşak hayat sürüngenleri beter eder rapim kara kefenler içinde yoktur esamesi aslında sizde diğerleri gibisiniz bir attırsam ancak bi metre boyu yol kavak mesafesi Trabzon yeraltıdır lan hiçbir yerden yapılamaz ikamesi koro ![]() ![]() beat : karaçalı ( no sample) |
![]() |
![]() |
![]() |
Karaçalı Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Karaçalı Şarkı SözleriKaraçalı - Mezar Virtüözü Dudak etlerinde kanlı bir tebessüm beliriverse en ufak olan atlasın hamili benim benim soğmamış lavlarıyla taşıyan dağları yağmalanmış aşkları anakıtaları bire bin acı veren-geren siz üzülmeyin azizim! hatıranız dün gibi tertemizdir ellerimde büyüyen o kısrağın beyaz yeleleri gibi alın terimi titreyen kas liflerime siliyorum hatıranıza değil kuru ekmeği yağmur suyunda yumuşatıp yediğimiz o geçlik fakirliklerinden emanettir bana dünya işçiliği keder ırgatlığı acemi şairlik ve sırtımda genişleyen bu ceriha varsın kasnağa gerdikleri derime karanlıkta işlesinler acımasızca hemde kör iğneyle azabı bu hazan kurumuş dal uçlarını sallar sadece güçsüzüm ve fakat kolayına sağlanmayacak kadar soluk yüzüm bilirim saçlarıma düşen hazan - derime işlenen azap fedailik çağları fecr-i kazıkmış azizim aydınlık uğramazmış bir ömür dar ve yoksul mahallelere anneler çile ipiyle örermiş ellerine aldıkları kalın tığlarla çocuklarına fakirliği değermi yüzüne mıhlanan ayaz kalın bir tabakasından bile sızarmış yere bense her gece içimde birilerini gömdüm ve nedense ölülerimle ağladım bekledim gelirsin diye meğer ayrı mezarlıkların melaikeleriymişiz -anladım sustuğum gece nöbetlerine inat karanlığında şehrin ırzına geçtiğim aşkımla ben adını başka kalplerde gördüm dillerin ucunda iki kelimeydin söyledikçe söylediler Mezar Virtüözü ![]() ![]() beat : Karaçalı (sample var) |
![]() |
![]() |
![]() |
Karaçalı Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Karaçalı Şarkı SözleriKaraçalı - Muhammed Ali ve Gönüllü Mendaburları MUHAMMED ALİ ve GÖNÜLLÜ MENDABURLARI (FREESTYLE) yeah, tamam homie On sekizlik ince yapılı dolgun götlü asena kır kapıyı gir içeri geçir poşeti bas ona gece tarifi perhiz vakti reçeteni yaz ona topla tüfekle geldim uzun sürdü vardım yanına kaçınız pesimist kaçınız otistik kaçınız optimist kaçınız egzotik kaçınız nihilist kaçınız narsist kaçınız faşist kaçınız fetişist kaçınız manik depresif kaçınız sado mazoşist kaçınız marxist kaçınız populist kaçınız pragma turk kaçınız jöntürk kaçınız sarhoş kaçınız gangsta kaçınız godoş kaçınız top on kaçınız bitch kaçınız rest in peace kaçınız ben geldim kaçınız aka MUHAMMED ALİ KELEPÇEDİR BENİM RAPİM FIKARA KALPLERE BAHÇEDİR YEMYEŞİL ORMAN KUYTUSU VE KARANLIKLARA PEÇEDİR LAKİN KURAK GÜNDÜZLERE ESİR OLMAM VAKTİ ASİLİM GECEDİR SEÇEREK SATIN ALINAN HEDİYEYE BENZER SINIRI GEÇENE MENZİLİMDE ARMAĞAN HANÇER ELİM TÜFEK TENİM MAVZER MEZBA YERİNE ÇEVRİLİR KASAP DA BENİM KESİLİR TÜM SESLER ÖLÜMÜ UYKU SANAN KERİZLER TEK TEK KARŞIMDA ESNER (BANG BANG BANG) MERCEĞİM BEN BU HAYATA SİZ YALAN BEN GERÇEĞİM TEK SİLAH SESİYLE GELİR BU İLİM BENDEN ALİM MİSİN Kİ SEN KAFİRİ FİRESİZ GAFİL AVLAR CİHANŞUMAL SÖZLERİM GAYRI HER GÖNLÜ PAKLAR BU FREE DORUKTA AGRESİF RHIME'LARLA -SERPİLİR RAPİMİN SPERMLERİ İZDİVAÇ DERDE KALAN AÇ KULAĞINI HUDUD TANIMAZ YALNIZ TUTSAK BİR IŞIK ZİNDAN DUVARINA YANSIR YÜZÜMDEN NUR HÜZMELERİ AKAN SUDUR RUHSUZ GÖNÜLLERE YOLA GETİREN SÜZMELERİ BEN KAİNAT REKORU KIRMIŞKEN SİZİNKİ KURBAĞA YÜZMELERİ PESTİL ETTİM TÜM FİTNE FECA DİLLERİ TABAKTA BIRAKTIM SİZİ FINDIK EZMELERİ SOYDUM SOLDURDUM TÜM AÇAN GÜLLERİ PEEZ OUT BİTCH! HADİ GEL KOPYALA BENİ TENİM Mİ? NOW FREE GÖRÜNEN HERKESİN DE BİR DEFALIK ÖMRÜ VAR TUTAMAZ HER ÇENESİ DÜŞÜK TOY OLUR OLMAZ DEME KARŞIMDA YOK OLURSUN BOYYYYY (rhime honey boy) HAHA , STYLA OTTOMAN ! beat : karaçalı (silah sesi sample) |
![]() |
![]() |
![]() |
Karaçalı Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Karaçalı Şarkı SözleriKaraçalı - Sefalet Expresi Günlerim hep son baharmı söyle çektim attım acıları kapandı kapılar kum saati kırılmış zamanın bütün sahili akıvermiş masaya ölümün ıslanan mavisiyle perdelerden damlayan hangi okyanus hiç bilen varmı? yaş halının üzerinde meneveşlenmiş büyüsüyle sararan takvim yapraklarından koptu zaman baştan başa tahribat açtı boş odalara yayılan ansızlığın ruhuma devrilen tuğlalar sureta tebessümlerini sırtımda taşıyamam çok ağırlar tuttuğum elimde kalıyor bırak dağınık kalsın kimine göre farklı gerçek=hata bende vakit çok geç aşkım ben beni ben yapan canavarıma küstüm artık bulutlar suskun alem yaz matem havasına bürünsün kayıp şehrime kafa tutan körpe söyle deli raporuyla masana sunulan hüzünde belki birkaç asırlık öfke bulursun yarının adını bugünden koydum kusursuz inşa edilmiş hayatın film şeritleri hep tıkalı ve ara sokaklar aşkıma katliam baş rolüm sahnede tek sufle sesin aramalarıma kapalı meramı anlamsız, kara bela ortasında selamsız ince yapılı küçük harflerden kurduğum cümlelerde dilim sürçer hatıralara gözüm gider rüyalara koro x2 leşime tuz dök çünkü kokar cesetim sakalıma dokunma çünkü sefalete tek vesayetim işte gitti gidiyor expresim ruhum peşine düştü hava soğuk ve gözleri donuk bu şairin bir yandan da karanlığın kanlı nefesi verse-2 sefalet yatağımdan öylece kalktım etrafa bakındım gün doğmuş kervan göçmüş akbabalar musallat olmuş evime rap mahali soysuz ahaliyle dolmuş mabedine Teala fil kitabihil kerim' le son binen oldum ekspresine ayaklarım dolaşır durur bazen basarım kendi gölgeme bazen bir kandil simiti kadar saf niyetliyim ben doğduğum ilk günden ahirete biletliyim eneaniyet hiç yapmadım ben mülteciyim sen, puslu gözlerinde amansız bir hırsın kurbanı sen, şirke düşmüş rezil rusba tohumusun gel, bende merhamet yüzde bir gel sende sür yüzüne bu tükrük kutsal su ver elini ama okuyamam hayat çizgin silik bir yol dönüşü yok sılan da meçhul sende kendi tenhalarında kaybol yer çıkmaz sokak aşka kapalı her yol nerde bilmem ölümsüzlüğün iksiri bu mabed benim defol! zengin olarak doğmak kader kısmet işi keza gönlü zengin olmak kadir erdem işidir maksat ahkam olsun diye laf konuşmam zira sözü arif olmak mecliste adil işi kimse kalemi kırık zatı şerif en müspet kişi koro x2 skit: - sanırım Tanrı'nın hepimiz için bir planı var ![]() ![]() -Tanrı, küçük bi çocuk ve hiçbişey planlamıyor ![]() ![]() beat : Karaçalı (no sample) |
![]() |
![]() |
![]() |
Karaçalı Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Karaçalı Şarkı SözleriKaraçalı - Yabancıma Hey YABANCIMA HEY! ![]() ![]() Verse 1 güncemden düstün günüme uydun&günüme uydun &uykumu böldün kabusum oldun&sesini sildin sarkima girdin&rüzgar oldun vezni savurdun&tenimi soydun kostümüm oldun&dervistim modaya uydum&romanima sizdin konsesisim oldun&içime girdin sairi kovdun&harfle yandin cümleler kurdun&ses telime vurdun çigligim oldun&korkuyu astim dengimi buldum&kötümserdim nüktedan oldum&etimi yiktin ruhumu ördün&göge erdim edaya dokundum&günes çekiminden çiktin siyaha kostun&bana esitlendin cebri unuttum&gözlerimden akan kanlarla rakami çürüt&karmasam disinda da temizle beni&omzuma dokun baglanmis melek gibi&hayat hep hilekarliga sürükler beni Koro *2 yikik aksam keyfime dey geç- gecenin körü saatim epey yudumladim resmini yabancima hey! uyu- bir sen kal benimle Verse 2 saçlari, sapsari üstünde bir bulut parçasi altinda kisa bir dag etegi büyülenmis gözlerim tanrilastirdi melegi yaslandim gönlümü eledi asti elegi ciliz bir rüzgar esse dagilir kokun gelir siner gölgeme tam binlerce kilometre öteden ben yanan hançerlenmis bir yagmur çocugu bir kendimi getirebildim tam bin dereden beni tut, beni sev, ben umut, benim için öl, ama görünme beni git unut sonra ayni perdeler ve ayni sahneler ve gözünde ayni kamerayla tekrar basa sar dur bagir yagmur& kana gölgem& sana feda iki yakasi bir Istanbul ve vesairelerle geçen ömrün içinde tek ben mi yasar durur cografyayla aramda tensel bag olmadi&bedenim kiralik &aklim dört kitaptan alinti&mustula herkese ev sahibi elçi yollamis&sevgi denen sey güzelmis rivayet yalanmis ![]() ![]() ![]() ![]() steril zaman dev asklari devralirken stabilize bosluk seni içine rehnalirken Ali serum siselerinden hayat alirken Ask içinde yalnizlik yalnizlikta ask var bugün ![]() ![]() Dedim rape selef diye beni atadi rahman Sen beyaz geceliginle hep orda kal Sen gönlüme sultan tahtin pamuktan Ali ise bu rap viranesinde taçsiz kral Koro*4 peizzz Karaçali |
![]() |
![]() |
![]() |
Karaçalı Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Karaçalı Şarkı SözleriKaraçalı - Türk Blade VERSE 1 Bol s*x? size sorsam lethal Mors alfabet, pepe vezni battle Darwinin teori gerçek, Bush apes Eski okul tanga giyer Condomlezza! Peizzz Ufak oğlum türk blade in adı O bi kul ![]() ![]() Türk lokumu gibi mc sizinki- Ja Rule Ölme kal diri, Kaf dağında beni bul Analog peri ![]() ![]() Cıvıdı Ortadoğu, erkekliğiniz lohusa My God yoktur! Eğer Tanrı buysa Bilinçaltımızda düşman keza Ama ben Papa! Korkuyorsan kes at ![]() ![]() Rendelendi kalbin, şimdi oldu insan Ama bil bunu! Hak yoludur timsal Beni söv beni döv ![]() ![]() söyle Filistine karışmasın Mossad ![]() ![]() VERSE 2 Tamam şimdi okundu ezan Doldu zaman Ali büründü şehre Gör bak hali yaman Talan edildi semt köy sokak sokak Delimi Ali& Yaşlanırsam aman Beni rapi ilk gördüğüm yerin adı Harlem Yanlış duymadın pussy, dedim ki Harlem Sen o yaşta küçücük bir bebektin Kiminiz misket elinde ![]() ![]() Kerahet vakti geldi pisi WHO BATTLES Keramet sözde değil kalpte WHO BATTLES Nezaket gereği sordum oğlum WHO BATTLES Cenge çıktı Ali, kıblesinde WHO BATTLES Rapim baba yadigarı krom kapta weapon Elim kaza doğdunuz ya geçin ona tapın! Dilim haya menzili, sustum, alın yapın ![]() ![]() Tepin bağır, çağır, hatta bak sapıt! |
![]() |
![]() |
![]() |
Karaçalı Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Karaçalı Şarkı SözleriKarachali - Evim pandora açıl pandora kapan zati kiralıksın sahibin ben değilim yarım tablet aspirinle geçer belki diye diye kustum bütün gece/kendimde değildim duygusal sondaj, derin depresif travma haleti ruhiyem pert/hissis biranda yavaş yavaş derine inen sızı bilmem saat kaç bir çift göz- küllük ve akan makyaj ![]() ![]() kıytırık manevra bozuk balans soluk surat hiç dolumsuz boş alan zombi ölümü bekler oysa heran geçirdiğin hastalıkla sınan yine de değer hayat yaşamak için buna inan ![]() ![]() sırf valiz ![]() ![]() sırf nefes ![]() ![]() sırf kafes ![]() ![]() sırf insanım diye bunca yük vede bunca toz Benim evim ![]() ![]() TATMİNİM ZOR, KADER YAVER DESEM YALAN HADİSEM BOL, KİBRİM YALNIZ- YANSIZ İYOT MARTI KOKULU BİR ŞURUP BİZE KALAN BİLSE BELKİ BÖYLE OLSUN İSTEMEZDİ ANAM BABAM KUTSAL ÜRPER ![]() ![]() PİŞMANLIĞIN TENDE AÇILAN EN DERİN YARAYSA SENİ BOĞAN CANAVAR İÇTİĞİN SOĞUK SULARSA KADIN KILIĞINA GİRMİŞ ŞEYTANIMDAN MERHABA ![]() ![]() Davetiyenize kartvizit bayan baş kavalye, kes kurdeleni misafir et ![]() ![]() zıt ![]() ![]() seyr-ü cürmümeşhut bir nota ki cinayet Tenine sarılı mesut halde dün seviştik yok keramet ![]() ![]() İÇİM FERAH BUGÜN DE GEÇTİ, EZİL NEDAMET EVET HAMASET YERİNİ AL, GÜCÜM VESAYET İZİNİ SÜR ÇİZ SIRTIM LAYIK VER EMANET FETHETMİŞTİ GÖNLÜ TARİHİ BİR ESMER ZERAFET pandora açıl ![]() ![]() pandora kapan ![]() ![]() yatağımda bıraktığın yüzün kalk oradan ![]() ![]() tek noktada asılı kalan yüzlerce ayrıntı Kırılan yüzündeki aynadan hayatım alıntı AHŞAPTAN DAMLAYAN TİNER PARKEYE BULAŞAN ŞİİR KÜVETTE YATAN ÇOCUKLUĞUM ESKİ EVİM ![]() ![]() KURTLANMIŞ PENCEREDEN DÜŞüMÜ BÖLEN KİRİŞ ÇATISI AÇIK İÇİNDEYİM ![]() ![]() BULUNDUĞUM DURUM BİRİNCİ TEKİL TÜM TATLAR EKŞİ TENEKE DİBİNDE KALAN TORTU SİMSİYAH RENGİ HEP KIYISIZ BIRAKAN BOŞLUK ÇOK NADİR GEL-GİT ÇOK SARHOŞTUM BİYERİ SOYDUM ORASI BENİM EVİM ![]() ![]() evim ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Karaçalı Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Karaçalı Şarkı SözleriKaraçalı ft ![]() Verse1 (Saian) Kutub-u şikeste Kutub-u şikeste elimde tek bir beste Gün ve gün sarardım elime kalemi aldım Teste tabi tutulan her bir kâmil dil-şikeste Sen yaramda kanama başlatan intihar bir beste Daha doğmamış çocuksun olma Beklemekle geçti orda gözüme damla damla dolma Bense pek karanlık ülkelerine parlayan güneşler aldım Sade sen tebessüm et diye ![]() Mısr-ı kadim çöllerinden yağmurlar biriktir Kirpiklerine barışçıl bir ak güvercin konsun Dirseklerine bem çok beyaz kazaklar, ah beyaz çoraplar Ah o küller, ah o hırka ve ayna ![]() Uykularıma toprak örten sen o tatlı meltem Kuşkularına mana verememişsen erkenden Darul harbe inmeden ve imrendirmeden Hislerimi diriltmeden sen sözcüklerimi kesmeden Sayılı günler kaldı senden arda şimdi Rabbim Bak işte ağlıyorsun hislerin belirsiz belki Ah ne ikna edici bir intihar biçimi senle göz göze gelmek Celis-i havledim Nakarat (Karaçalı) Mavinin kumarı deniz masasında rakı Sense kaybetmiş bir martı Sen hep kaybettin Sabah dalgalar ve vapur sesleriyle kızım Seni bozar bu şehir kızım Verse 2 (Karaçalı) Saat gecenin körü ben idamlık sanki Bekler gibi ölümü ecelim ol gel Zamanım doldu gel Defterim açık yazıyorum son günümü Son iki gündüz devr-i âlem dermanım ol gel Mesafeler hep muamma hep uzak Esaretim gömülü tenine hep alengir hep tuzak İşlenmiş boynuna yıldız parıltısı gümüşler Hem bunca yakınken hem çaresiz hep uzak Dudağında hiç dokunmadan yer değiştiren tebessüm Aralıksız geleceğin bir anı defteri Sayfaları kopartma çünkü onlar masum Tesadüfle kader eğri belki senle düzleri Kaçtım sekizinci kıtada bile sen varsın Gözlerim gönlünün derinlerinde kayıp Çizgisiz ve sarmış saçlarını sen bir aysın Hiç görmeden tasvir ediyorum kadın Düştü aklıma koşulsuz bir yüzleşme fikri Üşüştü martılar beynimde kıvranır durur Sen mi yalansın bunlar mı gerçek yoksa Ne kadar çok istesemde kalp kafese gem vurur |
![]() |
![]() |
![]() |
Karaçalı Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Karaçalı Şarkı SözleriMt ft ![]() Karaçalı Verse Viyolelerine sinmiş kaldır yüzünü bir de flu bak Melekelerin ıslanmış daldır ruhuma kasvetini Yak,yık davet al bu rap senin dakikasında 60 darbe davet Az tek bir ölümü nasıl karşılarsa yüzün def et onu Def-i bela kabilinen kah sevda tüneli kah cellatınla sohbet et Gerillalarım usanmış eliyle notaları parçalar alel acele Serilir iffet yere elim yüzüm yara bere içinde İnsan içine çıkamam gayrı uzaktan ağrı duacıyım Onca idamlığın arasında aklını yitirmiş bir darağacıyım Karbeyazım yaz mevsimi şattafattan hala hayacıyım Kral değilim zira fikrimciyim sayacıyım Hicvin kuşa tutun ufukların namerti her kulak asan Susta adında bomboş bir havayı yumrukla beni gör uzaktan Ardına bakmadan topukla ilahi dokunuşun çığlığından dev sessiz bir opera Yaratan aynı elleri katleden katil ben Yırtılan karanlıktan süzülen aza bi sünger taşı Trabzon'da yağmurlu bir cenaze sabahı En çokta geride kalanın rahmetle ıslandığı her bir yan acı Dur dokunma yaralarım kanasın kanasın Söz mü verdi Karadeniz'in batıları mı arasın arasın Mt Verse Tek kişilik intihar özlem Hasret bilinmeyen bir denklem ben Keşke en çok beni sevsen gitsem Uçurum kenarlarınada bu bedeni titrek ellerimde aşağı itsem Yok ben daha acı almayım yeter bardağım yarıya kadar boş İçimdeki canavar hainliğe ikna edilebilir güçte Bir kader sanki çok hoş İyi hadi bakalım bu şarkıda senin için gelsin sevdiklerin için Ya da hiç sevemediklerin için İçin dünün pişmanlığıysa cevap yarının dersi Seçim yanlışlığın düşmanlığıysa sevap yaraların tersiyle alışmışlığın kurbanıysa Mt boşlukların prensi derdi çok demek ki Yok demek ki gözlerim solgun bir düşün Sabahına günaydın çekingen bir bakış çiğ düşmüş her damladaydım Bu rap kazayl oldu görmedin mi Karaçalı ve Mt okudu Trabzon dinlemedin mi? Dur dokunma yaralarım kanasın kanasın Söz mü verdi Karadeniz'in batıları mı arasın arasın |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|