![]() |
İstanbul Attack - Yaylan |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İstanbul Attack - YaylanNakkarat: Yaylan ritimle,yaylan bizimle, Yayalan ki ortalık bir anda yansın ![]() Sallan ritimle,sallan bizimle, Sallan ki bedenin çalkalansın ![]() FUCHS Her barda peşimde bir hatun ![]() ![]() Bu zevke nasıl yürek dayansın?Dj parcamı yavaştan çalsın ![]() Ritimlerimle kolon abansın ![]() ![]() Yansın dedikse,sandım olur mu?Durma sende haydi yaylan ![]() RAMİZ Başlamış madem tempomuz,haşlamış boxları koromuz ![]() Yaylanmış herkez of! olmuş ![]() ![]() As,as,as,as kozlar elimde,benim bu gece ![]() Bas-bas-bas-bas kalbini sökecek,yaylan hadi ![]() Gözler bana çevrilmiş ooo!Hadi başlasın şoov ![]() Ciciler etrafımı sarmışsa,Ramiz duramaski yo! ![]() ![]() ![]() Peşimi bıraksınlar,aksınlar,benzin olup da beni bir yaksınlar ![]() Boynuna madalyon taksınlar,üste numarasını yazsınlar ![]() Kassınlar resmimi alsınlar ![]() ![]() Hasar yok gece on iki buçuk ![]() ![]() Hep,hep,hep,hep olmaz ama ![]() ![]() Rap-rap-rap-rap durmaz ama ![]() ![]() KASIRGA Yaylan bebeğim,hissedelim,birlikte dans edip eğlenelim ![]() Yaylan bebeğim,estirelim,bu rapte gerçeği gösterelim ![]() Herzaman olamaz ![]() ![]() ![]() Yerinde durmaz ![]() ![]() sokakta kalçayı izle ![]() ![]() Eser her yönden Kasırga izle ![]() Oooo ooo oo eğlence başlasın ![]() Oooo ooo oo kalçalar durmasın ![]() Oooo ooo oo herkes sallasın ![]() Tekrar-tekrar yansın ortalık,yaylanıp herkez oynasın ![]() TİMUR Yaylansana,sallansana,birkere benim için de çalkalaaa! Beden sana,senden bana,bunun için hepmi beklicam amaaa?! Sa-sa-sa-sa-sa saatime baktım on iki buçuk ![]() Pa-pa-pa-pa-pa parti zamanı rapimiz ucuk ![]() Gece uzun,haydi kızlar,sokulun yamacıma ![]() devam ediyor ve de gelsin buzlar,viskini de aldım babana gel lan ![]() Bu gece benimlesin ama kimse bilmesin ![]() sakın ama annen görmesin ![]() NAKARAT |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|