|
|
Konu Araçları |
alexander, eurovision, fairytale, rybak |
(Eurovision 1 . Si) Alexander Rybak - Fairytale |
11-30-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
(Eurovision 1 . Si) Alexander Rybak - FairytaleYears ago, when I was younger -Yıllar önce, ben gençken I kind a liked, a girl I knew -Bir kızı sevdim She was mine and we were sweet hearts -O(kız) benimdi ve sevgiliydik That was then, but then it's true -Öyleydi, bu doğru I'm in love with a fairytale -Bir peri masalına aşığım Even though it hurts -Canımı yakmasına rağmen Cause I don't care if I lose my mind, -Aklımı kaçırsamda umrumda değil I'm already cursed -Zaten lanetlenmişim ben Every day we started fighting -Her gün, kavga etmeye başladık Every night we fell in love -Her gece, aşık olduk No one else could make me sadder -Kimse beni üzemez But no one else could lift me high above -Kimse beni göğe çıkaramaz(memnun edemez) I don't know what I was doing -Ne yaptığımı bilmiyorum When suddenly we fell apart -Aniden ayrıldığımız zaman Nowadays I cannot find her -Bugünlerde ona ulaşamıyorum But when I do we'll get a brand new start -Yepyeni bir başlangıç yapmamızı kabul ettiğimde I'm in love with a fairytale -Bir peri masalına aşığım Even though it hurts -Canımı yakmasına rağmen Cause I don't care if I lose my mind, -Aklımı kaçırsamda umrumda değil I'm already cursed -Zaten lanetlenmişim ben She's a fairytale yeah -O(kız) bir peri masalı Even though it hurts -Canımı yakmasına rağmen cause I don't care if I lose my mind, -Aklımı kaçırsamda umrumda değil I'm already cursed -Zaten lanetlenmişim ben |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|