![]() |
Şanışer - Melek Yüzlü Şeytan |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şanışer - Melek Yüzlü Şeytan(neferiyan şer 2009) Şanışer: sıkıldım ağlamaktan yalancı sanılmaktan bi yanda şer var homie diğer yanda tüm günahlar bütün günahlar tütün ve alkol rap ve dahası ben bu yüzden gösteremem pek tevazu tut götür psikolojimi çek yana bazı şeyleri saklıyorum yok gerek reklama bekleme yeni bişey bekleme yeni yıl bişey getirmiş değil ki pek bana vazgeçtim prensiplerimden şimdi elin de kızım prens iplerinden rap kurtarır beni bu gereksiz hüzünden yaşadığım her kötü şey senin yüzünden anlamam ki fazla hayat dediğin seyden ben anlamam ki fazla meleklerden şeytandan anlamam ki fazla az biraz da fazla bildiğim şeyler var ama her bildiğimi yazmam [Nakarat] ellerini kullan hadi vur benii melek yüzlü şeytan katil dört bi yanda yalanlar ve dört bi yanda hasımlar gelin hadi kurtarın beni bu yalan döngüden Neferiyan: kader işte tanrıma diyemem niçin yanımda duruyorlar ama hepsi çıkar için derdime çare olamaz ki hiç bir hekim giderim demekle olsaydı bende çekip giderdim dur gitme diyeceksen bak ben burdayım arkanda kaldım ve ağlamak istedim yaş gelmedi gözümden gerçekten sevmişim ki ne zaman dönmüşüm bak bi sözümden gönül ister ki sevdiğimle olayım varlığını hissedeyim ki huzurla dolayım vurayım duvarlara kolum kırarcasına düşüneyim yine seni kendimi asarcasına hayatıma kumpas kurdular bak dört bi yandAN hangi biri yakın oldu ki bana canımdan sorsan hangi birine der ki o benim kardeşim hatalarımdan kurtulmak için yapmalıyım seçim [Nakarat] Zensur neyim eksik neyim fazla her birini söyledim bi aşkımdır iki üç dost hepsi tamam söyledim yapım budur takmam pek aldırmayın böyleyim madem o kadar çok biliyosun yaz da bi söz söyleyim alkolüm pek olmaz ama içmeden ben sarhoşum dönüp baktım geridekilere iyi ki posta koymuşum güvenmiyorum kimselere yeni bi kural bulmuşum çünkü güvendiklerim taktı gitti boynuzu yumruk attım masalara incindim ama yılmadım her yeni bir darbede daha güçlü ve ayaktayım öldürmeyen savaş hep güçlendirir durmayın tam öldürdüm derken onu kurtuluyodu kılpayı dediklerim olmuyodu ben de biraz inattım ağlamaktan gözlerim hep şişti kaldı bi baktım sebep yokken içiyodum anladım ki hataydı şimdi her sıkıldığımda dönüyorum murattı |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|