![]() |
Mert İçgören - Sen Ve Ben |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mert İçgören - Sen Ve BenBaşkaları değil sen lazımsın bana başkalarını bulmak çok kolay yoksa 2 telefon yarım saate kapıda 2 el kol hemen yatakta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yalanlarım sözlerin o büyülü gözlerin sana sarılınca kesilen nefesin beni deli eden o güzel sesin dokunmaya doymadığım yumuşak tenin herşeyin sana söylemek istediğim herşeyin bırak artık çok geç sevgilim ![]() ![]() ![]() ayın o zamanıysa beni sakın arama işlerim yoğun oluyo hep o sıralarda ben seni ararım sen sakın arama bi hafta sorasına gün verim ben sana aradığınız numara kapsama alanı dışında derse telefonum yada meşgulse kızma numaram değişmedi aynı hala no'yu veriyorum beni her aradığında ![]() O güzel sözlerin o büyülü gözlerin sana sarılınca kesilen nefesim beni deli eden o güzel sesin dokunmaya doymadığım yumuşak tenin her yerim sana söylemek istediğim herşeyin artık cok gec sevgılım ![]() ![]() ![]() O güzel sözlerin o büyülü gözlerin sana sarılınca kesilen nefesim beni deli eden o güzel sesin dokunmaya doymadığım yumuşak tenin her yerim sana söylemek istediğim herşeyim noldu sevgilim yine benimi özledin? Kurduğumuz hayaller, verdiğimiz sözler, geçirdiğimiz saaatler, bizi izleyen meraklı gözler, bize deli diyen gerçek deliler ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|