Önemli(Apranax)İsimli İlaç İle İlgili |
03-09-2007 | #1 |
puslu
|
Önemli(Apranax)İsimli İlaç İle İlgiliHepimizin basına gelebilecek acı bir olay Apranax isimli ilaç ile ilgili Vatandasın biri, hafta sonu arkadas¸ının evine gidiyor Bası çok agrıdıgından, arkadası ona bir Apranax veriyor Vatandas¸ yutmadan önce ilacı agzında çigniyor, bir kaç dakika sonra suurunu kaybediyor Çevresindekileri tanımamaya baslıyor Apar topar hastaneye kaldırıyorlar ve orada anlasılıyor ki sebep beyin kanaması Nedeni ise, doktorların açıklamalarına göre agrı kesicilerin özellikle Apranax ve türevlerinin çignenmesi ya da agızda bekletilmesi! Apranax, aprol, aprowell, naprosyn, napradol, kapnax, apraljin, aleve, synax, oprax ( kısaca etken maddesi naproksen sodyum olanlar) çignenince etken madde beyne çok hızlı nüfuz ediyor ve ölümcül sonuçlara yol açabiliyormus Aman dikkat |
03-10-2007 | #5 |
suskun
|
Bende apranaxs çok kullanıyorumBaşağrım olunca apranaxs içmessem duramıyorumbilgin için sağol arkadaşım |
03-10-2007 | #6 |
[KAPLAN]
|
Zamanında ben de çiğniyordum, iyi ki Apranax'a denk gelmemiş Bilgi için teşekkürler Puslu |
03-10-2007 | #7 |
angelesdream
|
allah korusun yabende yapıyordum bazensağol bızlerı bılgılendırdığın için puslu |
03-14-2007 | #8 |
Ergenekon
|
ilaç kullanmadığım için dikkatimi çekmemişti konuyu yayınladığında, iyi ki kafama takılmış çok gerekli ve yararlı bir konuya değinmişsiniz her zaman olduğu gibi teşekkürler |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|