Aklan Akdağ Şarkı Sözleri. |
11-29-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Aklan Akdağ Şarkı Sözleri.Aklan Akdağ Adam Ol Şarkı Sözü Çalış, çalış, çalış, hep çalış Sus konuşma, uslu dur Sakın karşı koyma sakın Adam ol, adam ol Yarış, yarış, yarış, hep yarış Tut kaçırma, koş yetiş Çabuk getir, hemen bitir Adam ol, adam ol, adam ol, adam ol Günler, aylar, yıllar geçer Bir bakarsın ki herşey dünden beter Günler, aylar, yıllar geçer Tam ucundan tuttum derken bir ömür biter İki orta, bir sade, bana müsaade Dayan, dayan, dayan, hep dayan Bul buluştur, denk getir Yakınmayı kes, ağlama Adam ol, adam ol Alış, alış, alış, hep alış Sağa sola hiç bulaşma Büyük sözü dinle, otur Adam ol, adam ol, adam ol, adam ol Söz ve Müzik: Aklan Akdağ Aklan Akdağ - vokal, akustik gitar Engin Recepoğulları - saksafon Cihat Akyıldız - elektrik gitar Yavuz Darıdere - hammond, klavinet Canay Cengen - bas gitar, vokal Okay Aynur - davul, vokal |
11-29-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Aklan Akdağ Şarkı Sözleri.Aklan Akdağ Ben Kaş’tayım Şarkı Sözü Bir yasemin kokusu Uzunçarşı’da Ne hayatlar yaşandı, sakın sorma Yeşilden maviye uçtum durdum Seni bir gölgede uyurken buldum Kendimi aldım geldim Kendimi yendim geldim Kendimi sana verdim Ben Kaş’tayım Burada bir başkayım Ben yine Kaş’tayım Tam aşık olacak yaştayım Bir ılık rüzgar eser saçlarımda Ne pişmanlıklar kalır Ne bir soru aklımda Umutlar limanda bir bir dizilmişler Dostlarım beni çok, çok özlemişler Biz Kaş’tayız Burada bir başkayız Biz hep Kaş’tayız Tam aşık olacak yaştayız Söz ve Müzik: Aklan Akdağ |
11-29-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Aklan Akdağ Şarkı Sözleri.Aklan Akdağ Bilmece Şarkı Sözü Gizlice, sinsice tohumlar ektin içimize Yalanlar, dolanlar, kandırdın boş sözlerinle Bayraklar, kitaplar, silahlar verdin elimize Yasaklar, tuzaklar, hesaplar soktun beynimize Yeminler, küfürler, hileler öğrettin bize Korkular, nefretler, acılar tattırdın hepimize Kimsin sen, nesin sen? Adın var mı, bir bilsem Kimsin sen, nesin sen? Yüzün var mı, bir görsem Maskeler, gölgeler karanlıkta birleştiler Melekler, şeytanlar rollerini değiştiler Sokaklar, meydanlar cehenneme dönüştüler Rüyalar, hayaller mezarına gömüldüler Yürekler vazgeçmez, zamana karşı yürürler Umutlar yenilmez, büyüdükçe büyürler Kimsin sen, nesin sen? Adın var mı, bir bilsem Kimsin sen, nesin sen? Yüzün var mı, bir görsem Kimsin sen, nesin sen? Şifreni çözebilsem Kimsin sen, nesin sen? Cevapsız bilmece Söz ve Müzik: Aklan Akdağ |
11-29-2012 | #4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Aklan Akdağ Şarkı Sözleri.Aklan Akdağ Böyle Oynanmaz Şarkı Sözü Sen orada, ben burada Savrulmuşuz yapraklar gibi Ben sensiz, sen bensiz Sanki hepsi masum bir yalan Bir oyun gibi Sen kırgın, ben yorgun Aşınmışız duvarlar gibi Ben üzgün, sen kızgın Sanki hepsi eski bir masal Bir oyun gibi Olmaz, olmaz Bu oyun böyle oynanmaz Olmaz, olmaz Bu oyun sensiz oynanmaz Bir varsın, bir yoksun Kaybolmuşuz sokaklar gibi Ne dersin, ah ne dersin Belki hiç sönmeyen bir ateş Ve bir nefes gibi Söz ve Müzik: Aklan Akdağ |
11-29-2012 | #5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Aklan Akdağ Şarkı Sözleri.Aklan Akdağ Çaresi Yok Şarkı Sözü Soğuk, çok soğuk İçimde bir kış var ki, çok soğuk Uzak, çok uzak Aklımda bir yer var ki, çok uzak Siyah, simsiyah Dışarda bir ay doğmuş, simsiyah Küçük, çok küçük Gözümde bir yaş kalmış, çok küçük Hiç bir şey eskisi gibi olmuyor Hiç bir şey değişmeden durmuyor Hiç bir şey seni bana getirmiyor Bunun çaresi yok, bunun çaresi yok Yazık, çok yazık Çiçeğim elimde solmuş, çok yazık Açık, çok açık Yolum dönülmez olmuş, çok açık Söz ve Müzik: Aklan Akdağ |
11-29-2012 | #6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Aklan Akdağ Şarkı Sözleri.Aklan Akdağ Diyemezsin Şarkı Sözü Vazgeçtim sanma, ben zoru seçtim Kendimi ararken yanından geçtim Unuttum sanma, kalbime yazdım Hayaller peşinde tüneller kazdım Boşverdim sanma, yollara düştüm Adres sormadan uzaklara koştum Geç kaldım sanma, rüzgara uydum Her gün sil baştan saatler kurdum Biz hiç sevmedik diyemezsin Hiç denemedik diyemezsin Biz hiç ölmedik diyemezsin Kalsam olmazdı, dönsem olmazdı Bile bile yanında dursam olmazdı Kalsam olmazdı, dönsem olmazdı Kapını çalıp da kaçsam olmazdı Kaybettik sanma, kilitleri kırdık Sözler bitince virgüller koyduk Yenildik sanma, yaraları sardık Eninde sonunda kıyılara vurduk Kalsam mı, dönsem mi? Yanında dursam mı? Söz ve Müzik: Aklan Akdağ |
11-29-2012 | #7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Aklan Akdağ Şarkı Sözleri.Aklan Akdağ Gülüm Şarkı Sözü Açılmış bir gül esmer bahçemde Nakıştan gözleriyle iri iri Bir gül, hüzünlüyken beyaz Severken kırmızı Ağlar kısık kısık benim için Kaldım diye yağmurlarda Düştüm diye yataklara Ağlama Gülüm, ağlama Bu yağmurlar geçer, ben kurtulurum Tenha bir kızdır kalabalık evlerde Telaşlı, oynar minik elleriyle Bir gül, özlerken beyaz Öperken kırmızı Çarpar yüreği benim için Kaldım diye yağmurlarda Düştüm diye yataklara Canım Gülüm, benim Gülüm, sen ağlama Bu yağmurlar geçer, ben kurtulurum Sen ağlama, sen ağlama, n’olur ağlama Ağlama, ağlama, ağlama Söz: Tevfik Akdağ’ın “Gülüm” şiirinden uyarlayan Aklan Akdağ Müzik: Aklan Akdağ Aklan Akdağ - vokal, akustik gitar Şevval Sam - vokal Altuğ Öncü - keman Ozan Akgöz - akordeon Canay Cengen - bas, piano Okay Aynur - davul |
11-29-2012 | #8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Aklan Akdağ Şarkı Sözleri.Aklan Akdağ Küçük Tesadüfler Şarkı Sözü Küçük tesadüfler şu hayatta Çakıl taşlarına benzer yolumuzda Görmez geçip gidersin Üstüne basıp ezersin Koysan cebine belki Dünyayı baştan gezersin Küçük tesadüfler şu hayatta Kibrit çöpleri gibi kutusunda Kimini çekip yakarsın Kimini kırıp atarsın Saklasan cebinde belki Yaşamak neymiş anlarsın Yoksa sen bunlara inanmaz mısın Yoksa sen her sabah uyanmaz mısın Yoksa sen bunlara inanmaz mısın Yoksa dokunsam sana uyanmaz mısın Küçük tesadüfler şu hayatta Gözyaşları kadar sessiz karanlıkta Nehir olur dökersin İnat eder silersin Doldursan cebine belki Aşkı yeniden keşfedersin Söz ve Müzik: Aklan Akdağ |
11-29-2012 | #9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Aklan Akdağ Şarkı Sözleri.Aklan Akdağ Sensizlik Varmış Şarkı Sözü Sensizlik varmış demek sonunda Ne çabuk gelmişiz ayrılık kumsalına Yeter mi dersin kalbimiz Dalgaları susturmaya Bilmezdim aşk bu kadar acımasızmış İçimde koca bir çığlık kalmış Yeter mi dersin ömrümüz Bu aşkı unutmaya Sen yağmursun, her damlan benim Yağ üstüme, ıslansın tenim Sen yağmursun, her damlan benim Yağ üstüme, ıslansın tenim Yıkansın içim, avunsun kalbim Sensizlik varmış demek sonunda Hapsolmuşuz koyu bir boşluğa Yeter mi dersin kollarımız Son defa tutunmaya |
11-29-2012 | #10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Aklan Akdağ Şarkı Sözleri.Aklan Akdağ Sonbahar Şarkı Sözü Gölgen asılı kalmış duvarımda Çekmecede kokun saklı hala Yastığımda saçların, nefesin başucumda Gözlerim gözlerini bekliyor aynada Hayalin süzülüyor birden karşımda Perdeler uçuşuyor her adım atışında Sessizce uzanıyorsun yanıma Usulca sokuluyorsun koynuma Ve ağır ağır, ağır ağır Geliyor sonbahar Rüzgarlar, yağmurlar kimin umurunda Oysa duvarlar yokluğunun farkında Susmuşuz sanki bin yıldır bu odada Acıtıyor, acıtıyor boşluğun Geceler bitmiyor böyle susunca Sancım dinmiyor ne yapsam da Yokluğun tokat gibi yanağımda Acıtıyor, acıtıyor, acıtıyor Ve ağır ağır, ağır ağır Geçiyor sonbahar Söz ve Müzik: Aklan Akdağ Aklan Akdağ - vokal, akustik ve elektrik gitar Bora Duran - klasik kemençe Altuğ Öncü - keman Cihat Akyıldız - elektrik gitar Canay Cengen - bas gitar Okay Aynur - davul |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|