![]() |
Petek Dinçöz Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Petek Dinçöz Şarkı SözleriSarı Mavi - Petek Dinçöz Sacım sarı gözüm mavi Güzellıgım avrupaı Sen görmezden gelırsen Neye yarar sarı mavi Sesım ınce kafam dahı Kalbım saf belkı enayı Sen görmezden gelırsen Neye yarar sarı mavi Isve desen bende ganı Bır seven cıkmaz mı hanı Yüregımı bır verırsem Kımse olamaz kı manı Yanı ben Bıraz dobbra Bıraz hoppa Yanı yanı sarı mavi Sacım sarı gözüm mavi Tadım havam avrupaı Sen görmezden gelırsen Neye yarar sarı mavi Sözüm senet sevgım sahı Asıgım ınsanlık halı Sen görmezden gelırsen Neye yarar sarı mavi |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Petek Dinçöz Şarkı SözleriFoolish Casanova - Petek Dinçöz Beautiful and s*xy Here I Am baby I'm young and beautiful I make you sorrowful If you look at other chicks I will show yo what it means what it what it You say you love me But you looking for more What else are you looking for You are just a foolish Casanova It's true that I have a roving eye But I always need you near by And I'm asking For another try Shut up shut up |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Petek Dinçöz Şarkı SözleriBende Kaldı - Petek Dinçöz Bende kaldı gidince, Birşey koptu içimde ![]() Gözlerinle süzünce Sözler kaldı dilimde ![]() Dilde yandı,bende yandı ![]() ![]() Çık gel yolu biliyorsun ![]() Sen çok ayıp ediyorsun ![]() Seni unutamıyorum, Biliyor musun? Hep yalan söyleyince, Bu günler oldu dünler ![]() Anladım dönmeyince Sende kaldı,bende kaldı,dünde saklı o günler ![]() Sen yalandan sevince, Ayrılmak düştü bize ![]() Ağladım dönmeyince Evde kaldı,yerde kaldı, tozlu saklı resimler ![]() Sende kaldı,bende kaldı,dünde saklı o günler ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Petek Dinçöz Şarkı SözleriOkşa - Petek Dinçöz Elimi tut Gözüme bak Ben aşığım arkadaş Elimi tut Gözüme bak Saçımı tut okşa okşa okşa okşa Seviyorum dedim sevinmedin Ölüyorum dedim üzülmedin Önünde diz çöksem Bana bunlar boş iş dedin Dürüst ol Yüzüme bak Aşkı tanı arkadaş Akıllı ol Aklımı al Elimi tut okşa okşa okşa okşa Seviyorum dedim sevinmedin ölüyorum dedim üzülmedin Önünde diz çöksem bana bunlar boş iş dedin |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|