Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Bilgisayar,Teknoloji & İnternet Dünyası > Program Anlatımları [Resim & Video]

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
2007, anlatım, kullanımı, kurulum, microsoft, resimli, virtual

Microsoft Virtual PC 2007 Kurulum ve Kullanımı Resimli Anlatım [RS]

Eski 05-18-2010   #1
peri
icon111

Bu paylaşımda Virtual Pc 2007 ile sanal makine kurulumunu anlatacağım
Bilgisayarınızda kurulu olan işletim sistemini beğeniyorsunuz ama başka bir işletim sistemini denemek istiyorsunuz,yada pc’yi kapatıp açmadan diğer işletim sistemini de kullanmak istiyorsunuz,yada Vista kullanıyorsunuz ama kurmak istediğiniz program sadece xp’de çalışıyor yada kuracağınız programdan emin değilsiniz acaba PC’me zarar verirmi kasarmı gibi endişeleriniz var işte bu ve benzeri durumlarda Virtual Pc bize gereken kolaylığı sağlıyor
Öncelikle benzerleri içerisinde PC’yi en az yorarak gereken verimi sağlayan ayrıca Microsoft’a ait olduğu için donanım ve yazılımlarla sorunsuz çalışan bu Proyu aşağıdaki linkten çekelim
Link: http://rapidsharecom/files/12068094VrtPC_2007rar
Rar Pass:ByBetho
İşlemleri anlatırken sadece İleri (Next ) tıklamanız gereken yerlere açıklama yazmadım kırmızı kutu içine aldım,açıklama gereken yerlerde ise yine kutu içerisinde açıklamalar var resimlerde
Resimleri takip ederek doğru sıralamayı yaptığınızda sanal makineniz sorunsuzca yüklenip çalışacaktır
Makinenizin Ram ve işelmcisi çook çok iyi ve yüksekse aynı anda birden fazla sanal PC kurabilirsiniz
Ve bunların her birine de ayrı işletim sistemi yükleyebilirsiniz…
Size de PC’yi açıp kapamadan ayrı ayrı işletim sistemlerini kullanmanın zevkini yaşamak kalıyor
Arkadaşlar sanal makineden fareyi çıkarmak için yani kendi makinenize döndürmek için Cntrl+Alt+Delete tuş kombinasyonunu kullanınSonra fare sanal makinede kaldı kendi pc’me geçmiyor demeyin
Resimler aşağıda ve işlem sırasına göre verilmiştirKolay gelsin…
Önemli Not:Yazacağınız yorumlar ve teşekkür tıklamaları bizlerin upload ve paylaşım iştiyakini arttıracaktır bunu sakın unutmayın Türk Milleti sadece sömürmek için gelmemiştir bu dünyaya paylaşmak nasıl bir erdemse teşekkür etmek ve yorum yazmakta öyle erdemdir…

alıntı

Seviyorum demek önce onsuz olmayı kabullenmektir
Varlığı armağansa yokluğu ceza deği
Varlığının değerini bilmektir
Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Microsoft Virtual PC 2007 Kurulum ve Kullanımı Resimli Anlatım [RS]

Eski 07-08-2010   #2
ysnkrks

Cevap : Microsoft Virtual PC 2007 Kurulum ve Kullanımı Resimli Anlatım [RS]

07072010,Bağlantılarımız Çalışır Durumdadır
Bağlantılarımızda herhangi bir sorun yaşıyorsanız bizi bilgilendiriniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com