![]() |
İnfokey &Amp; Sage - Bekledim Ben Senin Yollarını |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İnfokey &Amp; Sage - Bekledim Ben Senin YollarınıKaç kere sevdim bir kere sevdim kaç kere geldim bin kere geldim ben yine gördüm ben yine bildim bin kere öldüm bin kere gömdüm tek sana vurgun hep bana kurşun sen yine sustun sen yine yoktun bekledim ben senin yollarını ![]() ![]() Aşk mı gördün kal sevgimi sandın san düşlere daldım dal ben sana oldum yar sen bana ol zarar kabul eder bu yürek bu da geçer be felek sanma dünya hep dönek ![]() ![]() ![]() ![]() Kaç kere sevdim bir kere sevdim kaç kere geldim bin kere geldim ben yine gördüm ben yine bildim bin kere öldüm bin kere gömdüm tek sana vurgun hep bana kurşun sen yine sustun sen yine yoktun bekldim ben senin yollarını ![]() ![]() Hatamı kaybettim yanlışa mı saptım, inan bana bebeğim seni hep aradım boşluk vardı içimde değişik bi biçimde kaldım öyle kaskatı felek attı sille ![]() ![]() ![]() ![]() Kaç kere sevdim bir kere sevdim kaç kere geldim bin kere geldim ben yine gördüm ben yine bildim bin kere öldüm bin kere gömdüm tek sana vurgun hep bana kurşun sen yine sustun sen yine yoktun bekldim ben senin yollarını ![]() ![]() BEKLEDİM BEN SENİN YOLLARINI ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|