Yalın - Sevenin Yanlışı Yazılır Mı? |
11-29-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yalın - Sevenin Yanlışı Yazılır Mı?İndim gönlünün derinlerine her yanı altın Ulaştım yüzünün gizlerine bi çocuk masum Gitme diyor anla diyor ne yaptıysam yaptım Biliyorum anlıyorum her şeyi göze aldım Ya o gülü dalda bırakıp kaçacaksın Ya elini dikeniyle kanatacaksın Durum ebedi ne yapacaksın Elbet bir gün huzurla koklayacaksın Sevenin yanlışı yazılır mı Üstüne gül koklanır mı Aşka leydam kuşatmışken ortada bırakılır mı Sevenin yanlışı yazılır mı Üstüne gül koklanır mı wwwsendeyimcom Aşka leydam kuşatmışken ortada bırakılır mı İndim gönlünün derinlerine her yanı altın Ulaştım yüzünün gizlerine bi çocuk masum Gitme diyor anla diyor ne yaptıysam yaptım Biliyorum anlıyorum her şeyi göze aldım Ya o gülü dalda bırakıp kaçacaksın Ya elini dikeniyle kanatacaksın Durum ebedi ne yapacaksın Elbet bir gün huzurla koklayacaksın Sevenin yanlışı yazılır mı Üstüne gül koklanır mı Aşka leydam kuşatmışken ortada bırakılır mı Sevenin yanlışı yazılır mı Üstüne gül koklanır mı Aşka leydam kuşatmışken ortada bırakılır mı Ya o gülü dalda bırakıp kaçacaksın Ya elini dikeniyle kanatacaksın Durum ebedi ne yapacaksın Elbet bir gün huzurla koklayacaksın Sevenin yanlışı yazılır mı Üstüne gül koklanır mı Aşka leydam kuşatmışken ortada bırakılır mı Sevenin yanlışı yazılır mı tatil Üstüne gül koklanır mı Aşka leydam kuşatmışken ortada bırakılır mı |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|