|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
anlatım, data, kullanımı, professional, recovery, resimli, wizard |
![]() |
Data Recovery Wizard Professional Kullanımı - Resimli Anlatım - |
![]() |
![]() |
#1 |
Sünger Bob
|
![]() Data Recovery Wizard Professional Kullanımı - Resimli Anlatım -Silinen Dosyaları Geri Getirme Bir dosyayı geri dönüşüm kutusuna göndermeden sildiğinizde o dosyanın bilgisayarınızdan tamamen kalktığını mı düşünüyorsunuz ![]() ![]() ![]() Oysa bir dosya bu şekilde silinmez; sadece görünürde o dosyaya erişebilmek mümkün değildir ![]() ![]() ![]() Data Recovery Wizard Professional İle Silinmiş Dosya Kurtarma Data Recovery Wizard Professional, kaza eseri dosya silme ya da disk biçimlendirmesi gibi sayısız tehditlere karşı, güvenli ve kesin dosya geri dönüşümü sağlar ![]() ![]() Data Recovery Wizard Resimli Anlatım İlk önce programı kurup açalım açılan kısımdan advanced recovery sekmesine tıklayalım ![]() 2 ![]() c:/ tarama yapacağız ve secerek ***** ileri yapalım ![]() 3 resimde görüldügü gibi tarama başlayacaktır ![]() tarama bitimi sonrası 4 ![]() istediklerimizi secerek ileri yapalım ve açılan kısımdan browse dan kaydedeceğimiz d:/ bir yer belirleyerek seçelim tamam diyerek ileri yapalım ve resimdeki gibi geri alma işlemi başlayacaktır ![]() son olarak geri alma bitiminde kaydetme tamamlanmıştır İngilizce Resimli Anlatım Main Window Picture, Word, Excel files Preview Deleted File Recovery Complete Recovery Partition Recovery Scanning for Files Select recovered files & folders Save recovered data Report Data Recovery Wizard Pro 5 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Data Recovery Wizard Professional Kullanımı - Resimli Anlatım - |
![]() |
![]() |
#2 |
ysnkrks
|
![]() Cevap : Data Recovery Wizard Professional Kullanımı - Resimli Anlatım -07 ![]() ![]() ![]() Bağlantılarımızda herhangi bir sorun yaşıyorsanız bizi bilgilendiriniz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|