Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
böreği, sarmısaklı, tavuk

Sarmısaklı Tavuk Böreği

Eski 11-29-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Sarmısaklı Tavuk Böreği



2 adet yufka
4 çorba kaşığı zeytinyağı
200 gr haşlanmış tavuk göğüs
yarım çay bardağı dövülmüş ceviz

tuz karabiber kırmızı biber
beyaz peynir kaşar peynir

sos için
1 su bardağı süt
1 çorba kaşığı un
1 çorba kaşığı tereyağı
2 diş sarımsak

Haşlanmış tavuk etini didikleyin tuzbaharatlar ve ceviz içiyle karıştırın Fırın tepsisini yağlayın ve ilk yufkayı buruşturaraktepsiye yayınSıvı yağı üzerine sürün diğer yufkayı da aynı şekilde yerleştirinTavuklu harcı serpin

Bir tencerede yağıunu ve sütü karıştırarak koyu bir karışım elde edinTuzunu ayarlayınDövülmüş sarımsakları ekleyin

Karışımı tavukların üzerine yayınPeynirleri serpinÖnceden ısıtılmış 180C fırında pişirin

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.