Hem Lezzetli Hem De Kokusuz Balık Ziyafeti! |
11-29-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hem Lezzetli Hem De Kokusuz Balık Ziyafeti!Hem lezzetli hem de kokusuz balık ziyafeti! Çipura; vücut sağlığını güçlendiren, içerdiği omega 3 yağı ile hücreleri yenileyen faydalı bir besin türüdür
Balık haftada en az 2 kez tüketilmesi gereken bir yiyecektir Ancak iş pişirmeye geldiğinde evimizi kaplayan kokudan şikayetçi olmamak da mümkün değildir Bu nedenle alternatif pişirme yöntemlerine yönelmek daha doğru olacaktır Kağıtta Çipura tarifi için tıklayın! Yağda kızartılan balık hem daha fazla koku verir hem de daha sağlıksızdır Yağda kızartmak yerine fırında veya buharda pişirmek önerilebilir Balığınızın kurumasını önlemek için ise kağıtta veya folyo içerisinde pişirebilirsiniz Bu sayede hem istediğiniz gibi az kokan hem de lezzetli bir tarif elde edeceksiniz Malzemeler 4 adet çipura fileto (derili) 30 gr tereyağı 4 diş sarımsak 2 yemek kaşığı zeytinyağı 1/2 adet limonun suyu 1 adet limonun kabuğu 1 bardak balık suyu 3 dal maydanoz (ince kıyılmış) 2 dal taze soğan (ince kıyılmış) 2 dal nane (ince kıyılmış) 1 bardak su Tuz, karabiber Tarifin yapılış videosu için tıklayın! |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|