Unları, tuzu, tarhunu ve mayayı karıştırın Unun ortasını açıp yoğurdu ekleyin Hamuru, arada ihtiyaca göre yoğurt veya un ekleyerek yoğurun Yoğurduğunuz hamuru yarım saat dinlendirin (yoğurma ve dinlendirme kısmını varsa makinada da yapabilirsiniz)
Dinlendirdikten sonra hafifçe yoğurup yuvarlak şekil verin ve tepsiye alın Sıcak bir yerde 20 dakika kadar bekletin Fırını 250C'ye getirin Ekmeğinizin üzerine keskin bir bıçakla artı işareti atın 10 dakika pişirip ısıyı 200C'ye getirin Yaklaşık 25 dakika daha pişirip fırından çıkartın Biraz ılınınca kesip (sıcakken kesince içi hamur oluyor) servis yapın
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.