Cevizli Muzlu Tatlısı |
11-29-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Cevizli Muzlu TatlısıCevizli Muzlu Tatlısı - Malzemeler - İçindekiler 4 muz 1 çay kaşığı vanilya 15 gr tereyağı 12 kedidili bisküvi 3 çorba kaşığı esmer şeker 2 çorba kaşığı limon suyu 3 çorba kaşığı ince çekilmiş ceviz 1 çay kaşığı rendelenmiş hindistancevizi 1 çorba kaşığı iri çekilmiş yerfıstığı Cevizli Muzlu Tatlısı - Pişirme Talimatları - Hazırlanışı - Yapılışı - Nasıl Yapılır ? Bisküvleri bir kaba ufalayınMuzları soyup uzunlamasına ikiye bölün Fırın tepsisini tereyağıyla yağlayın Muzları dizin Şeker, limon suyu, vanilya ve rendelenmiş hindistancevizini ayrı bir kapta karıştırıp muzların üzerine yayın Kalan tereyağını eritip bisküvi ve cevizi kavurun Sonra muzların üzerine serpiştirin 180 derecelik fırında 5 dk kadar fırınlayın Son olarak yerfıstığını üzerine serpip servis yapın Afiyet olsun |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|