Profetorol |
11-29-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Profetorolhamuru için 100 gr margarin 1 bardak un 1 bardak süt 4 yumurta krema için 1 paket vanilyalı puding(1ltsüt) 1paket kakaolu puding(1ltsüt) 2lt süt Yapılışı: Margarini teflon tencerede eritinUnu 3-4dk kavurun ve suyu ilave edip yumuşak bir hamur yapın ve soğutun hamur soğuduktan sonra teker teker 4 yumurta kırın hamuru ucu kesilmiş poşete doldurun yağlanmış ve unlanmış tepsiye fındık büyüklüğünde sıkın kızgın fırında kapağı hiç açmadan 15dk pişirindiğer yandan pudingleri hazırlayınhamurlar piştikten sonra sade muhallebiyi ucu çıkarılmış şırınga yadımıyla hamurlarınh içine doldurun ve son olarak kakaolu pudingi sade pudingle doldurulmuş hamurların üstüne yayınız *MÜKEMMEL OLUYOR MUTLAKA DENEYİN* Püf Noktaları (İnce Ayrıntılar) HAMURLAR PİŞERKEN KESİNLİKLE FIRININ KAPAĞINI AÇMAYIN |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|