![]() |
Aileler Çocukarın Notlarını Cepten Takip Edecek! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aileler Çocukarın Notlarını Cepten Takip Edecek!Avea, 2012-2013 eğitim döneminde de Avea Mobil Veli Bilgilendirme Servisi’yle birlikte abonelerinin ayda 2 liraya çocuklarının ders programı, devamsızlık bilgileri, proje ve sınav sonuçları gibi eğitim sürecini etkileyen tüm bilgileri cepten takip edebilmesine imkan tanıyor ![]() ![]() Milli Eğitim Bakanlığı’nın veri bankası hizmetlerine erişim imkanı sağlayacak Avea Mobil Veli Bilgilendirme Sistemi ile veliler, çocuklarının ders programı ve başarı notlarından devamsızlık bilgilerine kadar tüm eğitim bilgilerini cepten izleyebilecek ![]() 2012-2013 eğitim döneminin başlamasıyla devreye girecek servisten faydalanmak isteyen aboneler, isterlerse ayda sadece 2 liraya abonelik yoluyla servisi kullanabilecek, isterlerse de 8383’den anlık sorgulamalar yaparak bilgi alabilecekler ![]() ![]() Uygulamadan faydalanmak isteyen aboneler, Milli Eğitim Çağrı Merkezi olan Alo 147’yi arayarak her türlü bilgiye sahip olacakları gibi bu adres üzerinden de sıkça sorulan sorulara ulaşabilecekler ![]() btnet |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|