Türk'üm !! Suçum Buysa Suçluyum |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Türk'üm !! Suçum Buysa SuçluyumHakim yerine oturdu Salondakiler ayakta Duruşma başladıSanık kim mi? Tabi ki Türk![]() ![]() Suçları ne mi? Saymakla bitmez![]() ![]() ![]() Hakim dedi ki: Hey Türk ayağa kalk! Türk cevap verdi: Türk zaten ayakta! ![]() ![]() Hakim sinirlendi: Suçlusun ![]() ![]() Türk haykırdı: Neymiş suçum? Hakim sırıtarak!: Türk olman yeterli suç zaten ![]() ![]() Türk dayanamadı: Evet suçluyum 1 Dünya savaşı yıllarında Ermeni çetelerce öldürüldüm ama yine de suçlu benim Bu da birşeymi? Almanya'da diri diri yakıldım ama suçlu benim Kıbrısta küvette öldürülen yine benim ama suçlu da benim![]() Hakim şaşkın: Demek itiraf ediyorsun? Türk dedi ki: Evet itiraf ediyorum -30 derecede vatanımı savundum Suçluyum Gece yarısı arabamı yaktılar suçluyum Kaçak elektrik kullanan şeref![]() lerin faturalarını da ben ödedim; ama yine ben suçluyum Çanakkaleyi geçilmez yapan benim; ama onda da suçluyum![]() Hakim: Bak sen Nelerde bilirmiş?![]() Türk: O da bir şeymi! Yunanı İzmirde denize döken var ya Vallahi o da benim Bilir misiniz 1453'ü? İşte o tarihte gemileri karadan yürütüp İstanbul'u alan var ya?![]() İşte o benim hakim bey Almakla da kalmadım Konstantini İstanbul yapan da benim![]() Hakim: Küstah herif ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sus![]() ![]() Türk: Türk susmaz hakim bey Hele bir eylemim var ki?Hakim: Neymiş?! Türk: 1071'deki eylemimi dünya unutmadı Hani Romen Diyojen'i yenip Anadolu'yu Türk yurdu yapmıştım![]() Hakim: Demek sen yaptın Türk: Bu da birşeymi ![]() ![]() Hani Kudüs'ü Haçlılardan koruyan var ya o da benim![]() Hakim: Say bakalım Daha neler diyeceksin?Türk: Hani Asala diye bir örgüt var ya? ![]() İşte onun kökünü kazıyan da benim Ama onda da suçluyum Bir de unutmadan söyleyeyim İngilizlere karşı Mekke ve Medine'yi müdafa eden Aç ve susuz ama teslim olmayan![]() İşte o da benim![]() ![]() Bulgaristan'dan sürülen Yunanistan'da öldürülen![]() Bosna'da diri diri yakılan![]() İşte onlar da benim Ve ben olduğum için suçluyum![]() Ben Türk'üm ![]() Kocatepe'de Dumlupınar'da İnönü'de size karşı savaşan Sizi bu topraklardan kovan benim![]() Hakim: Yaz kızım yaz Kaçırma![]() ![]() ![]() Türk: Başka suçlarım da var 80 senedir kör gibi uyuyan kulaklarını tıkayan milli ve dini kimliğini unutan da benim Selamün Aleyküm yerine !hello! hoşça kalın yerine ! Bayyyy! diyen o da benim Onlarca şarkı ezberleyip buna rağmen 1 ayet 1 hadis ezberleyemeyen de benim Çılgınlar gibi dans edip sarhoş olan ama 2 rekat namazı kılmayı beceremeyen de benim![]() ![]() Suçluyum ![]() ![]() ![]()
|
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|