Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
efendim, habibim, peygamberim, rehberim, resulüm, önderim

Habibim, Resulüm, Efendim, Peygamberim, Önderim, Rehberim

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Habibim, Resulüm, Efendim, Peygamberim, Önderim, Rehberim

>“Yine hicran ile çılgınlığım üstümde bugün”>(MAErsoy)>“odama girdim Kapıyı kapadım; ağlamaya başladım… İslamın garipliğine, >Müslümanların perişanlığına ağladım, ağladım…”>(Atâullah Bahaeddin)>>'Bir Dost Aradım Derdime Yanacak'>Ya Resulullah… (SAV)>Sen geldin aklıma Affına sınarak; sana yanmak istedim derdimi… “Elemim, >bir yüreğin kârı değil”, paylaşmak istedim… Bağışla beni Ya Resulullah>Salât ve selam sana ey Allahın Resulü…>“Yıllar geçiyor ki, ya Muhammed,>Aylar bize hep Muharrem oldu!>Akşam ne güneşli bir geceydi>Eyvah, o da leyli matem oldu”>>Yine gel bize… Medineye geldiğin gibi gel… Yalınayak çöllere düşüp; >“Telaal bedru” okuyalım sana… Çöllerin sıcaklığından, serin gölgene >sığınalım gel…>Gel de; geceler, gündüz olsun… Karanlıklar nur olsun…>Kışlar, bahar olsun… Kâinatın yüzü gülsün; gel…>Gel ki; gözyaşları dinsin… İnsanlık Vahyin gölgesinde eğitilsin…>>Seslen Ey Resul Nasipsizlere>Seslen Ey Resul Şükürsüzlere>Seslen Ey Resul Adaletsizlere>Seslen Ey Resul Şerefsizlere>Seslen Ey Resul Ahlaksızlara>Seslen Ey Resul Namussuzlara>>Seslen Ey Resul, Harama dalanlara, Yetim malı yiyenlere,>Seslen Ey Resul, Zulme Duyarsız kalanlara,>>Ey Resul Bana da Seslen>Ey Resul Dostlarımada Seslen>>Deki; 'Ne oluyorda size rüzgarda savrulan çer çöp taneleri gibi >dağınıksınız Ne oluyorki size dünyada meşakkatinden birbirinize zaman >ayırmıyorsunuz Bakın hakikahat ortada Hadi hepiniz bir olun tutun bir >ucundan Kaldırın omuzlarınızı dik durun Zulme karşı direnin Dur deyin >Adaletsizlere, Engel olun Çağdaş Firavunlara, Karşı durun Ebrehelere Siz >Müslüman olarak kalır ve müslüman olarak yaşarsanız eğer Allahın yardımını >hissedersiniz şah damarınızda Hadi şimdi birlik zamanı, dirlilik zamanı >Bir olma, diri kalma vaktidir vakit'>>Ey Resul>Sen kainatın efendisi, habibisin>14 Asırdır uyardınğın ümmetini hala uyarmaya devam ediyorsun>Rabbimiz, Kurandan ve de senin yolundan ayırmasın bizleri…>Salât ve selam olsun sana, ehli beytine ve ashabına…>Selam Seni sevenlere… Ve senin sevdiklerini sevenlere…>İslamı bütün hayatlarında söz sahibi kılan; yaşayan ve yansıtan >Müslümanlara selam…
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com