Bahar Yorgunluğu Sorunu |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bahar Yorgunluğu SorunuBahar yorgunluğu sorunu İlkbahar geldi, kendimi çok yorgun hissetmeye başladım Doktora gittim, tetkikler yaptırdım, her şeyin normal olduğu söylendi Neler yapabilirim? R E /MersinBaharın güneşli ve sıcak günlerinin içimizi ısıttığı son günlerde birçok insan halsizlik, yorgunluk, eklem ağrıları, uyku isteği gibi ortak problemlerden yakınıyor İSTEKSİZLİK YAŞANIYOR Bu yakınmaların çoğu bahar yorgunluğu ile bağlantılıdır Bahar yorgunluğu sendromu; cinsel isteksizlik, cinsel güçsüzlük, sertleşme sorunları, genel bir bitkinlik, güçsüzlük, yorgunluk, isteksizlik, uykusuzluk, huzursuzluk, gerginlik, duygusal iniş çıkışlar, iştahsızlık, eklem ağrıları gibi şikayetlere yol açabiliyor KENDİNİZİ SEVMELİSİNİZ Bahar yorgunluğundan kurtulmak için öncelikle kendinizi, doğayı ve hayatı sevmenizde fayda var Günlük su miktarını üç litre civarında tutmanız, günde beş-altı porsiyon sebze-meyve tüketmeniz, açık havada yürüyüş yapmanız, yeşil çay içmeniz de yorgunluk giderecek önlemler arasında
|
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|